Blueberry Crystal (Top Tao Seeds) Regular

De kwekers van Top Tao Seeds zijn trots op het creëren van bekroonde reguliere soorten die schitteren met veel kwaliteiten en bijzonder geschikt zijn voor buitenkweek. Hun prachtige Blueberry Crystal is een indica-dominante soort die indruk maakt met een grote hars productie. Hierdoor is ze geweldig voor hars-extractie en medicinaal gebruik. Buitenshuis bloeit ze snel en rijpt ze vroeg.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Top Tao Seeds - Blueberry Crystal: Fruitige Top Hars Producent

Top Tao Seeds is de expert als het gaat om het creëren van uitstekende cannabis soorten. Hun specialiteit is het kweken van eersteklas reguliere soorten die ze telen op een echte 100% natuurlijke old-school wijze. Hun gepassioneerde inzet voor de wortels van cannabis kweek heeft geleid tot soorten met een uitstekende weerstand, zeer hoge kiemcijfers en weinig behoefte aan voedingsstoffen. Perfect voor buitenkweek, maar net zo geweldig als je ze binnen of in een kas kweekt!

Blueberry Crystal van Top Tao Seeds verraadt mogelijk al een van haar uitstekende eigenschappen als je naar haar naam kijkt. “Crystal” staat natuurlijk voor niets minder dan haar buitengewone hars productie, waardoor de soort een ​​zeer goede keuze is voor hars-extractie en het maken van hasj.

Hoewel het een mix van sativa, indica en ruderalis is, is Blueberry Crystal vooral een indica, wat te zien is aan haar dikke toppen en het gemak om haar te kweken. Er zit een beetje ruderalis in haar genetica, wat betekent dat haar toppen zich zeer tijdig ontwikkelen, na slechts zestien uur licht. Vanwege deze eigenschap bloeien de vrouwtjes van deze reguliere soort zeer snel en rijpen ze vroeg als je ze buiten kweekt. Als je haar d'r gang laat gaan, kan de plant een hoogte van 1,5-2,5m bereiken. De levenscyclus van Blueberry Crystal is ook aangenaam kort. Je kunt uitkijken naar een oogst binnen ongeveer 4-4,5 maanden na de ontkieming. In het latere stadium van de bloei laat deze dame prachtige tinten van bordeaux en paars zien. Hierdoor verandert de plant in een schitterende schoonheid en wordt ze een ware traktatie om te bewonderen!

De toppen van Blueberry Crystal zijn bedekt met sprankelende trichomen, die geen geheim maken van haar vermogen om royale hoeveelheden hoogwaardige hars te produceren. De geur van de toppen combineert lagen fruitige aroma's zeer gebalanceerd met aardse noten. Het cannabinoïde gehalte van deze dame is erg hoog, wat eveneens een reden is dat ze een goede keuze voor medicinale gebruikers kan zijn.

Blueberry Crystal van Top Tao Seeds is een uitstekend voorbeeld van waarom sommige kwekers zweren bij reguliere zaden voor hun kweek. De natuurlijke manier om cannabis te kweken, zoals bedoeld door de natuur, zorgt voor de beste groei eigenschappen, maximale smaak en het hoogste cannabinoïde gehalte. Dit zie je zelden in andere gevallen. Blueberry Crystal van Top Tao Seeds combineert al deze eigenschappen in één geweldige soort die zowel voor recreatieve als medicinale cannabisgebruikers sterk aanbevolen kan worden!

Blueberry Crystal (Top Tao Seeds) Regular Product Informatie
Merk Top Tao Seeds
Ouders Early Top Tao x Auto Blueberry x Big Auto Tao
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken van zaadje tot oogst
CBD Hoog
Hoogte (Indoor) 250cm
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blueberry Crystal (Top Tao Seeds) Regular
Blueberry Crystal (Top Tao Seeds) Regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.