Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Zamnesia Magic Truffel Kweekset

Zamnesia Magic Truffel Kweekset

Met de Zamnesia Magic Truffel Kweekset kun je thuis aan de slag met het kweken van magic truffels. Elke set bevat drie individuele kits, zodat gebruikers drie unieke soorten hebben om van te genieten. Je hebt slechts wat geduld nodig, waarna je al snel op weg bent naar een krachtige, psychedelische ervaring!


Voorraadstatus: Niet op voorraad

42,50 incl. Btw

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Zamnesia Magic Truffel Kweekset: Alle benodigdheden om thuis te kweken

Iedereen houdt van een goede magic truffel, dus hebben we een set met kits samengesteld om te verzekeren dat je ze zelf kan kweken. Je hebt slechts wat geduld nodig om lekker thuis je eigen truffels te kweken!

Elke Zamnesia Magic Truffel Kweekset bevat drie aparte kweek kits en elke kit bevat het mycelium van een andere soort. Hiermee krijg je een variatie in kracht en effecten om van te genieten!

De drie soorten in de set zijn:

- Mexicana
- Tampanensis
- Galindoi

Elke pot bevat een datum, om jou te laten weten wanneer ze geënt zijn. Oogst je magic truffels 13-20 weken na deze datum. Je hebt wat geduld nodig, maar hoe langer je ze laat staan, hoe groter je oogst zal zijn.

Natuurlijk is het mogelijk om een pot eerder te oogsten dan de anderen, waarmee je een gespreide oogst verzekert. Je mag helemaal zelf bepalen wanneer jij de beloningen uit deze rijkelijke kits haalt.

We hebben een simpel en eenvoudig te volgen handleiding geschreven over het gebruik van je kits.

Er zijn een aantal zaken de moeite van het vermelden waard als het gaat om deze magic truffelsoorten. Allereerst heeft Mexicana de neiging om een grote hoeveelheid zeer kleine truffels te produceren. De totale massa is dus groot, maar het is belangrijk extra zorgvuldig te werk te gaan tijdens het oogsten, zodat je ze niet mist of beschadigt.

Als je van plan bent het oogsten van je kits te verspreiden, kan het verstandig zijn om Galindoi voor het laatst te bewaren. Deze soort staat bekend om het produceren van de grootste oogsten.

Alle soorten groeien op kamertemperatuur. Een magic marker pen is inbegrepen, zodat je de truffels kan identificeren en markeren tijdens de groei. Je kan de pot markeren, zodat je later weet waar ze staan.

Elke pot moet kunnen ademen om te groeien. De deksels bevatten een ademend oppervlak, dus dek ze nooit af en stapel de potten ook niet op. Je hoeft de deksels pas te verwijderen tijdens het oogsten.

De Zamnesia Magic Truffel kweekset moet direct na ontvangst worden gebruikt. Wil je de set toch bewaren, doe dit dan op een temperatuur van 3-8°C. We raden dit echter niet aan en je doet dit op eigen risico.

Handleiding Magic Truffle Grow Set

   


  Door P. M. :

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door A. M. :

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door S. M. :

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door A. A. op 05/Sep/2016 :

  Titel : best
  Reactie : Very nice product!

  Door M. H. op 24/May/2016 :

  Titel : Top oogst !!!
  Reactie : In enkelen weken tijd heb je al aardig wat truffels ik heb de mexicana geoogst na 10 weken kwam er 50gram vanaf en heb ze allemaal genomen ik kon niet wachten :) het is wat prulwerk 2 uur mee bezig geweest maar het loont wel ik kan niet wachten op de galiindoii die gaat zwz top zijn hoe langer je wacht hoe beter de oogst top product en top oogst zeker de moeite waard !!!!


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Germany, Switzerland, Norway

Handleiding Truffel Set

Handleiding Truffel Grow Kit

Kweek zelf eenvoudig thuis magic truffels met de Zamnesia Magic Truffel Kweekset. Elke set bevat alles wat je nodig hebt om drie verschillende soorten te kweken, elk met hun eigen unieke ervaring. Ze zijn super eenvoudig in gebruik, maar zorg ervoor dat je de Zamnesia Magic Truffel Kweekset Instructies even leest voor je begint, om ze de best mogelijke verzorging te kunnen bieden.