Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

White Domina Max Auto (Kannabia) feminized

White Domina Max Auto (Kannabia) feminized

White Domina Max Auto van Kannabia is een autoflowering, energieke plant met sterke Indica kwaliteiten. Ze werd gekweekt in het heerlijke, Spaanse klimaat en gedijt goed in een warme outdoor omgeving. Maar ook binnen doet ze het goed en kan daar een mooie hoeveelheid produceren. Ze ziet er mooi uit en bezet met trots een plekje in je tuin. Ontdek wat deze Spaande Indica precies inhoudt.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

29,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 29.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Kannabia - White Domina Max Auto: Een autoflowering Spaanse schoonheid

White Domina Max van Kannabia werd speciaal gekweekt om zware vruchten te dragen en een heleboel hoogwaardige wiet te produceren. Ze heeft een erfenis waar de illustere Black Domina deel aan heeft, evenals een paar andere sterke, hooggewaardeerde soorten. Ze deelt knock-out klappen uit die haar een zeer geschikte keus maken voor de medicinale en doorgewinterde kweker. Als je van snelle en sterke soorten houdt, zal deze Spaanse schoonheid wel een plekje in je hart veroveren.

Deze soort heeft typische Indica smaken en geuren, maar met een toegevoegde citrus ondertoon. Ze is een zeer gewilde soort vanwege haar smaak die op aangename wijze van de norm afwijkt. Ze veroorzaakt een sterke, verdovende lichamelijke en geestelijke roes. Ze is geweldig voor aan het eind van de dag of als je niet veel te doen hebt. Haar pure kracht kan je makkelijk aan je bank vastnagelen, maar ze is goed te hanteren als je weet wat je doet. Je kunt van haar met vrienden genieten of alleen; de ontspannende beneveling en lichamelijke stone laten in volledige tevredenheid de dag aan je voorbij gaan. De kracht van deze soort maakt haar een serieus te overwegen optie voor medicinale gebruikers. Haar zware effecten maken haar een exceptionele allrounder voor het behandelen van een verscheidenheid aan symptomen - zoals pijn, stress, angst, slapeloosheid en misselijkheid.

De plant ontwikkelt een dikke stengel om het enorme gewicht van het product te kunnen dragen. Je zult zien dat ze een grote,uitpuilende, centrale top vormt; het wordt aangeraden om lagere takken te snoeien zodat ze al haar aandacht aan deze top kan schenken. Ze is met name geschikt voor de buitenkweek in warme klimaten. Hier kan ze floreren en haar wortels de grond in laten schieten - en dit maakt een optimale voeding en groei mogelijk. Als je het goed doet in een optimaal klimaat, kun al je binnen 2 maanden de vruchten zien! White Domina Max Auto groeit ook binnen, maar heeft dan wel wat extra licht en tedere aandacht nodig om goed te kunnen groeien. De gemiddelde bloeicyclus buiten duurt ongeveer 3 maanden; binnen kun je een bloeitijd verwachten van ongeveer 8-9 weken.

White Domina Max Auto van Kannabia is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. De plant kan buiten een hoogte bereiken van 0,75 meter; binnen is dat 0,5 meter. Hierdoor is ze een erg discrete, kleine Indica - perfect voor de guerrillakweker. Je kunt voor je tijd en moeite buiten een opbrengst verwachten van ruwweg 55 g/plant en binnen 15-25 g/plant. Vergeleken met andere planten vergt ze behoorlijk veel onderhoud, maar zoals het oude gezegde gaat: "Je oogst wat je zaait", en in dit geval is het meer dan de moeite waard.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.