Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Chuchuhuasi (100 Gram)

Chuchuhuasi (100 Gram)

Chuchuhuasi (Maytenus macrocarpa) komt oorspronkelijk uit het Amazone regenwoud. Het is een enorme boom, die wel 30 meter hoog kan worden. De bast van de boom is het meest interessant en wordt gebruikt als een traditioneel medicijn bij de behandeling van pijn en ontstekingen, maar ook om de vitaliteit van de gebruiker te verbeteren.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

8,50 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Chuchuhuasi: Een allround vitaliteits-boost die helpt bij de ondersteuning van je drukke levensstijl.

Chuchuhuasi (Maytenus macrocarpa) wordt door de inheemse bevolking van het Amazone regenwoud al honderden jaren gebruikt als een traditioneel medicijn. Vrij vertaald als "bevende rug", werd Chuchuhuasi voornamelijk gebruikt bij de behandeling van rugpijn en artritis. Het is bekend dat de inheemse bevolking van de Amazone dit dagelijks drinkt in een suikerriet rum tonic om hen te helpen bij hun dagelijkse pijntjes, maar ook om hun uithoudingsvermogen te verbeteren en hun seksuele lusten op te wekken. Om deze tonic te maken, weken zij de bast in de rum om de werkzame stoffen eruit te halen. Dit is ook een zeer populair drankje bij toeristen geworden, bekend als "go-juice", vanwege de revitaliserende eigenschappen.

Actieve bestanddelen van Chuchuhuasi

Chuchuhuasi (Maytenus macrocarpa) heeft een enorme hoeveelheid actieve stoffen. Er zijn echter vier hoofdbestanddelen die het meest bekend zijn. Dit zijn mayteine, maytansine, dammarane en friedelane. Deze combineren met de minder actieve bestanddelen en maken een zeer gezond "supervoedsel".

Effecten van Chuchuhuasi

Er zijn vele, gevarieerde effecten van Chuchuhuasi. De voornaamste effecten die je zult ervaren zijn verminderde ontstekingen, pijnverlichting, een verbeterd immuunsysteem, ontspannen spieren, verhoogde adrenaline-ondersteuning en een verhoogde seksuele drift.

De eigenschappen van Chuchuhuasi staan er ook om bekend dat ze de spijsvertering stimuleren, tumoren helpen voorkomen en ondersteunen bij het doden van kankercellen; echter in een mindere mate dan de eerder genoemde effecten.

Dosering, bereiding en gebruik van Chuchuhuasi

De traditionele methode is het dagelijks, voor het ontbijt, drinken van een Chuchuhuasi oplossing. Dit moet tenminste een maand worden gedaan om effectief te kunnen zijn.

De beste manier om een Chuchuhuasi drankje te bereiden is een eetlepel Chuchuhuasi gedurende 20 minuten te koken in 1 liter water. Zo maak je Chuchuhuasi thee. Zeef het mengsel en laat het een nachtje koelen in de koelkast.

Zodra je het mengsel hebt, is het aangeraden om 3 keer per dag 250ml te drinken, tussen maaltijden in.

Waarschuwing

Er zijn geen gezondheidswaarschuwingen voor Chuchuhuasi. Het is een legaal voedingssupplement. Zoals met alle voedingssupplementen moeten vrouwen, die zwanger zijn of borstvoeding geven, een arts om advies vragen voor gebruik.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.