Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Vaporite Solo

Vaporite Solo

De Vaporite SOLO os een zeer populaire vaporizer in box-uitvoering met een goed zichtbare LCD-display om te temperatuur weer te geven. Het verwarmingselement van de Vaporite SOLO is gemaakt van hypermodern keramiek. Met een hand te bedienen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 3.5/5 (3)

57,50 incl. Btw

 

 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Vaporite Solo: Een zeer populaire vaporizer in box-uitvoering

De Vaporite SOLO is een van de best verkopende vaporizers op de markt en heeft een digitale temperatuurdisplay (Fahrenheit of Celsius). De behuizing is gemaakt van hoogglanzend hout (beschikbaar in vier verschillende kleuren) die hem niet alleen maar duurzaam maakt, maar hem ook een elegante uitstraling geeft. De bediening is erg gemakkelijk; stel eenvoudig de temperatuur in met behulp van de draaiknop aan de voorkant, bevestig de slang en hij is klaar voor gebruik. De Vaporite SOLO wordt geleverd met een aromabol van matglas.

Dankzij de matglas technologie is het makkelijk om de slang te bevestigen, en hij sluit nauw af zonder technische hulpstukken. De slang is ergonomisch vormgegeven en is zo ontworpen dat het gaasje makkelijk vervangen kan worden mocht dat nodig zijn. Deze vaporizer is perfect voor de beginnende vaporizergebruiker die geen zin geeft om honderden euro's te besteden aan een vaporizer met een digitale temperatuurdisplay.

De Vaporite SOLO is meteen klaar voor gebruik; hij hoeft niet in elkaar te worden gezet. Maar voordat je hem voor het eerst gebruikt, raden we je aan om hem ongeveer drie minuten lang op de hoogste temperatuur te laten staan, zo verbrand je de olie of andere overblijfselen die na het productieproces kunnen zijn achterbleven. Om de levensduur van het keramische verwarmingselement te verlengen (en om oververhitting te voorkomen), raden we je aan om het apparaat na iedere 20 minuten van gebruik 5 minuten lang uit te schakelen.

Specificaties:

1 Air Freshener / Vaporizer Unit
1 Vapor slang
2 schoonmaakstokjes
1 stroomkabel
1 setje extra gaasjes


   


  Door op 17/Apr/2014 :
  (5)

  Titel : Edo Roelofsen
  Reactie : De vaporizers van Vaporite komen meer dan netjes uit de fabriek, Ja ik heb er 3 nu , en die doen allemaal goed. Dit kun je van de meeste lowbuget vaporizers niet zeggen.Maar bij Vaporite krijg je waar voor je geld! Deze solo doet het even goed als zus Solo Digit! Een klein minpuntje van de de Vaporite vaporizers is, het glas , en het zetten van het gaasje met stokjes! En het gaasje laat wat verpulverd materiaal door!De kwaliteit is verder goed, Veel beter werkt de wandset tv-w11 vand de Vapor Daddy Deluxe, Die ik zelf zonder de siliconen hitte grepen gebruik, Zo suiteble is voor een hoop Vaporizers, Deze wandset past op Solo Digit , en Solo.Maar ook op mijn v tower, En ook daar een betere prestatie , ten aan zien van het originele glas werk van de V tower,Noem ik weinig wiet nodig om kamer te vullen, veel damp.En tot slot makkelijk in onderhoud, en gewoon mooi en duurzaam gemaakt, Tot slot voor vaporiseren van weed is 156 158 hoog genoeg bij de SOLO EN SOLODIGIT.

  Door op 21/Mar/2014 :
  (4)

  Titel : Bien !
  Reactie : Je suis satisfait de ce vaporisateur qui n'est certe pas exeptionnel mais il est efficace, fiable et il est vraiment joli avec un design style bois tout dans la finesse ^^ je vous le conseille...

  Door op 22/Oct/2013 :
  (1)

  Titel : vapopopopo
  Reactie : certe il n'est pas cher!mais pas de vaporite sans ventilo(en option)?cet du verre,on y fait gaffes.hé bien meme comme ça,il déconne grave,de plus j'ai péter le principal en verre.le verre en ce moment je le maudit.j'en suis a mon 3eme proto vape,qu'est ce qu'ils sont SOLIDES.autant l'élipse vas trés bien,que ces vapo poket sont fragiles.aprés cet achat je revient chez mon ancien fournisseur.trop méffiants,hypoctite et mèsquins. DES GROS ESCROCS OUI CET TOUT A FAIS CA. A VAUMIR...


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.