Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

PUFFiT

PUFFiT

PUFFiT is een nieuwe generatie draagbare vaporizers waarmee je onderweg op een discrete, stille en veilige manier heerlijk van je vaporizer kunt genieten. Je hebt geen vuur of gas nodig - hij is oplaadbaar via de USB-stick! Al na 20-30 seconden klaar voor gebruik. Past makkelijk in één hand en door zijn slimme design lijkt hij op een astma inhaler.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 5.00/5 (1)

129,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Kleur: Blauw € 129.50 Uit het assortiment
Kleur: Zwart € 129.50 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

PUFFiT: Stille, discrete en veilige vaporizer voor onderweg

De PUFFiT van Discreet Vape is een nieuwe generatie draagbare vaporizers waarmee je op een stille, discrete en veilige manier heerlijk van je vaporizer kunt genieten, thuis of onderweg. Hij is uitgerust met een ruime hoeveelheid temperatuursensoren en digitale controle om een perfecte temperatuurregeling te garanderen. De PUFFiT is doodeenvoudig in gebruik: Draai voorzichtig de aluminium dop aan de bovenkant eraf en vul de vergulde extractiekamer met een beetje van je favoriete rookwaar (pijptabak is ook goed). Hij werkt het best met een fijngemalen melange. Gebruik NOOIT vloeistoffen! Stel nu de temperatuur in door rechts onder aan de draaiknop te draaien. Druk 2 seconden lang stevig op de aluminium dop om het verwarmingssysteem te activeren. Het LED-lampje wordt nu rood. Dit betekent dat het apparaat opwarmt. Dit duurt minder dan een minuut. Vul daarna langzaam en gestadig je longen.

De PUFFiT is uitgerust met vervangbare, wasbare mondstukken die gemaakt zijn van food grade polypropyleen. Hierdoor ben je verzekerd van maximale hygiëne wanneer je samen met anderen de vaporizer gebruikt.

Afhankelijk van de soort melange, de begintemperatuur en de temperatuurinstelling, duurt het 20-30 seconden voordat de PUFFiT vaporizer is opgewarmd. Het temperatuurbereik gaat van 120°C tot 220°C; lees voor meer informatie de handleiding. De PUFFiT schakelt automatisch uit na 90 seconden en heeft een ingebouwd temperatuurgeheugen.

De PUFFiT vaporizer is oplaadbaar via de USB-stick en kan met een hand bediend worden. Het duurt 2,5-3 uur om de vaporizer volledig op te laden. De vaporizer kan dan 25-30 keer gebruikt worden, afhankelijk van de soort melange en de temperatuurinstelling. Gebruik de vaporizer niet terwijl hij oplaadt, trek altijd eerst de stekker eruit. Wacht niet op het waarschuwingssignaal dat de batterij bijna leeg is - laad hem altijd op wanneer je hem niet gebruikt.

De PUFFiT vaporizer moet na elk gebruik schoongemaakt worden. Een beetje alcohol op een watje werkt uitstekend. Gebruik nooit harde en/of scherpe voorwerpen om het gaasje te verwijderen of stromend water om hem schoon te maken.

Afmetingen: 8,75 cm x 2,9 cm - gewicht: 74 g

Onderdelen:

1 PUFFiT draagbare vaporizer
1 siliconen hitteschild
1 USB oplader
1 draagtasje van neopreen
1 verwijderbaar roerstaafje
1 schoonmaak- en pakkingsetje
4 gaasjes
3 mondstukken

Garantie:
De PUFFiT vaporizer heeft één jaar fabrieksgarantie voor defecte materialen en productiefouten, mits hij op een normale manier gebruikt wordt. Voor de batterij geldt een beperkte garantie van 90 dagen.

video


   


  Door op 07/Jan/2015 :
  (5)

  Titel : Puff IT in public!?
  Reactie : Works good and reliable just as described. I own it for about 2 years now and it's still working as described. but the most important thing: It's very discreet! Although you shouldn't use it in public. Walking around like a zombie after using your "asthma spray" attracts paramedics' attention pretty fast. ;)


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.