Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Original Strawberry Cough (Dinafem) feminized

Original Strawberry Cough (Dinafem) feminized

De feminized Original Strawberry Cough van Dinafem is een behoorlijk snelbloeiende genetische mix van een Indica genaamd Strawberry en een Sativa genaamd Cough. Kyle Kushman, een vermaarde kweker, ontwikkelde de hoogrenderende soort in de staat New York en bracht haar naar de jongens van Dinafem, en nu kun jij een sterke Sativa high proberen, die gepaard gaat met een fruitige, zoete aardbeismaak.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 5.00/5 (1)

25,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 25.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Dinafem - Original Strawberry Cough: Een bedwelmend zoete fruitige smaak en geur

De feminized Original Strawberry Cough van Dinafem werd ontwikkeld en gerealiseerd door Kyle Kushman, een vermaarde kweker uit de staat New York. Hij nam een zeer goede Sativasoort met een sterke Haze-erfenis genaamd Cough en mengde deze met een indica genaamd Strawberry, een variëteit met een bedwelmend zoete, fruitige aardbeismaak en -geur. Een vriend van hem bood Dinafem een paar zaadjes aan. Hoe zouden ze zo een aanbod kunnen weerstaan? Nadat ze haar meerdere malen hadden getest, besloten ze om zaadjes met haar te produceren.

De sterke Sativadominantie levert een plant op met een krachtige groei, maar met overduidelijke Indicatrekken. Het Indica-aandeel bedraagt slechts 25%, maar dat is genoeg genetische invloed om een gebalanceerde groeistructuur, korte internodale afstanden en een relatief korte bloeiperiode van slechts 9-10 weken te garanderen. Deze bloeiperiode produceert een hoge opbrengst van misschien niet de grootste, maar wel de krachtigste toppen met een overvloed aan trichomen die zich tot aan de bladeren uitrekken. Wees voorzichtig als je Strawberry Cough rookt, de gedroogde marihuana heeft een hoog THC-gehalte en de rook zet zich uit in je longen en zal je hoogstwaarschijnlijk wel aan het hoesten maken, alvorens de energieke en hoogvliegende Sativa high je mentale prestatie stimuleert, een high die alleen enigszins onderdrukt wordt door het kleine vleugje Indica, wat nodig is om je met beide voeten aan de grond te houden en je lichaam op zijn gemak.

De Original Strawberry Cough is goed geschikt voor de buitenkweek, maar denk er wel aan dat ze een hoogte kan bereiken van 3,5 meter; zeker niet de beste keus als je nieuwsgierige buren hebt of van plant bent om Strawberry Cough planten in de guerillakweek te telen.


Merk Dinafem
Genetica Sativa-dominant
Ouders Original Strawberry cough x Original strawberry cough
Bloeitijd 65 dagen
Opbrengst Indoor 625 g/m2
Hoogte (Outdoor) 350 cm
Oogst (Outdoor) Eind Oktober
   


  Door op 10/Jul/2017 :
  (5)

  Titel : incroyable strain très robuste
  Reactie : j'ai cultivé de la california orange bud, de la kalimist, de la cbd nordle et de la strawberry cough de dinafem et c'est de loin celle la la plus robuste, pousse super facilement et a un super goût


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.