Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Pandora's Box (TGA Subcool) regular

Pandora's Box (TGA Subcool) regular

Pandora's Box is een geweldige blow voor overdag, maar je zou haar niet laat op de avond wanneer je naar bed wilt moeten roken. De high zit vol energie, stimuleert je gedachten en draait je grijze massa in het rond alsof je te veel koffie op hebt. Het THC-gehalte van 13% lijkt misschien gemiddeld, maar wees maar niet bang, het is absoluut hoog genoeg om een glimlach op je gezicht te plakken.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

45,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 45.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

TGA Subcool - Pandora's Box: Plakt een glimlach op je gezicht

Pandora’s Box plakt een glimlach op je gezicht. Door Jack The Ripper te kruisen met Space Queen werd een hoogrenderende variëteit gecreëerd die een fantastisch wietje voor overdag produceert. Het effect kan vergeleken worden met het effect van het in één keer in je hersenpan gieten van meerdere kopjes koffie. De high stimuleert je gedachten, inspireert en zit vol met energie – je zult waarschijnlijk geweldige ideeën hebben, maar wees wel voorzichtig, als je te veel rookt worden de visioenen wazig. Ze is een perfect blowtje voor overdag, maar we raden je aan om haar niet voor het slapen gaan te roken – het wordt dan erg lastig om in slaap te vallen, want je gedachtentrein rijdt dan op volle snelheid en onbarmhartig over het spoor, en je wordt helemaal gek van het gedender.

Om de beste resultaten te verkrijgen, zou je de planten moeten toppen en ze daarna tot een grote struik laten uitgroeien. Ondanks de Sativadominantie (70%) hebben de planten slechts 9 weken nodig om de volwassenheid te bereiken. Na ongeveer 7 bloeiweken zul je de takken zien buigen onder het gewicht van de zware toppen, dus je kunt ze maar beter vastbinden of op de een of andere manier ondersteunen. De keiharde toppen zijn bespikkeld met een overvloed aan stampers en bedekt met ontelbare trichomen.

De smaak lijkt op die van Northern Lights #5, maar dan met een vleugje citrus en ondertonen van specerijen en hasj. Het THC-gehalte van 13% lijkt middelmatig, maar wees niet bang, het is absoluut hoog genoeg om een glimlach van oor tot oor op je gezicht te toveren. Het effect zal de stress wegvagen die je na een dag hard werken mee naar huis hebt genomen en ieder depressief grassprietje wegmaaien dat boven jouw gelukzalige gazon uitgroeit.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.