Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Plushberry (TGA Subcool) regular

Plushberry (TGA Subcool) regular

Plushberry werd gekweekt met slechts één doel voor ogen: een geweldige geur en smaak. Door Black Cherry Soda te mengen met Space Queen wist TGA Subcool zijn missie met vlag en wimpel te volbrengen. En deze variëteit heeft iets extra's - sommige planten vertonen zeer aantrekkelijke roze/roodpaars gekleurde bloemkelken. De intense geur en smaak is die van zwarte bessen-jam en framboos.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

45,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 45.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

TGA Subcool - Plushberry: Smaakt naar zwarte bessen-jam en frambozen

Als je van de smaak en geur van zwarte bessen-jam en framboos houdt, kun je niet de mist ingaan met Plushberry. Plushberry werd gekweekt met precies die eigenschappen in gedachten: een geweldige geur en smaak. TGA Subcool was erg dol op de zwarte bessen-smaak van Black Cherry Soda, maar hij wilde de boel wat sterker maken door meer hars toe te voegen en dus kruiste hij haar met een van zijn favoriete harsbommen, Space Queen.

Het resultaat van het vermengen van die variëteiten is een echte traktatie voor je neus, maar deze variëteit heeft ook een speciaal visueel extraatje - sommige planten vertonen een zeer aanlokkelijke roze/roodpaarse verkleuring van de bloemkelken. Het grotere, meer door Indica gedomineerde fenotype is een extreem goede producent. De planten gedijen het best wanneer je ze goed trimt om een perfecte ontwikkeling van de takken mogelijk te maken. Na 55-65 bloeidagen zijn beide fenotypen bedekt met een suikerlaag van hars en scheiden ze een zoete en fruitige geur af die het water in je mond doet lopen. De grote harsproductie is een uitnodiging om hars te produceren.

Plushberry is absoluut een variëteit met een hoge medicinale waarde. Het THC-gehalte van 18% zorgt voor een effect dat allereerst in je hoofd is en dat je van stress verlost, maar 80% van de genetische samenstelling is Indica, en deze invloed voegt een zeer ontspannend en kalmerend aspect aan de high toe.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.