Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Space Dawg (TGA Subcool) regular

Space Dawg (TGA Subcool) regular

Als je kijkt naar de genealogie, zie je dat Space Dawg een heel eind is gekomen ... Familieleden zijn Bubble Chem, Super Skunk, Oregon Snow, Romulan en Cinderella 99 en lager in de familieboom vind je nog beroemde cannabisvariëteiten, zoals Chemdawg, Jack Herer, Northern Lights #5 en Shiva Skunk. Vat je 'm? Space Dawg is gezegend met de genen van veel cannabis beroemdheden!

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 5.00/5 (1)

45,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 45.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

TGA Subcool - Space Dawg: Veel cannabis beroemdheden in de familieboom

Space Dawg is een exceptionele medische variëteit en als je naar haar genealogie kijkt, zie je dat ze een heel eind is gekomen. De nauwste familieleden in haar geslacht zijn Bubble Chem, Super Skunk, Oregon Snow, Romulan en Cinderella 99, en kijkend naar de takken lager in de familieboom zul je gerenommeerde cannabisvariëteiten aantreffen, zoals Chemdawg, Jack Herer, Norhtern Lights #5 en Shiva Skunk. Om je een idee te geven van haar afkomst: Space Dawg is gezegend met de genen van veel cannabisvariëteiten!

Space Dawg is geschikt voor de binnen- en buitenkweek en past zich gemakkelijk aan aan de SOG- en ScrOG-methode. Ze is makkelijk te onderhouden, en als je haar wat meer tijd geeft, kan ze opgroeien tot een brede struik met een sterke stam en sterke takken. Maar houd de planten wel in de gaten zodra je ze in een 12/12 lichtperiode zet; dit hondje heeft zo af en toe een koekje nodig. Zorg ervoor dat ze genoeg voedingsstoffen krijgt om van te smullen.

Na 55-60 bloeidagen hebben de planten extreem harsige en plakkerige toppen ontwikkeld in de vorm van popcornclusters. De geur van de verse toppen is moeilijk te omschrijven, maar ik zou zeggen dat het een verleidelijke combinatie van zuur, zoet, meloen, bubblegum en perzik is. De rook van het goed uitgeharde eindproduct heeft een aangename smaak, het is een mix van fruitige kauwgom en een vleugje zuur snoep en kersen.

Als het op het roken van Chem Dwag aankomt, moeten we de beginners en mensen met een lage tolerantie waarschuwen. Dit spul is echt sterk, en een roekeloze diepe hijs uit een bong kan makkelijk het tapijt onder je vandaan trekken. De high slaat niet meteen in, maar sluipt pas na enkele seconden van achter op je af. Als je niet gewend bent aan deze intense kick, zul je misschien overgeven of groen zien. Onthoud: dit is een sterk medicijn dat bedoeld is voor patiënten die lijden aan pijn of angst. Om je een idee te geven van de kracht: ik hoorde iemand een zeggen dat zijn tanden gevoelloos werden na een paar hijsen, alsof hij naar de tandarts was geweest. Laat de hond dus niet in zijn staart, eh, baasje bijten.


Merk TGA Subcool Seeds
Genetica Indica-dominant
Ouders Super Snowdawg x Romulan x Cindy99
Bloeitijd 55-60 days
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Oogst (Outdoor) Eind September
Beschikbaar Als Regular Zaden
   


  Door op 06/Mar/2014 :
  (5)

  Titel : SuperB Weed!!!
  Reactie : ... never had problems with TGA Seeds but with other Seed's.... So this is also a bummer! The yield is not soooo big but you wonder what you will smoke...Very Potent Weed, smell & taste are superb'. It's like you bought the best weed in a shop. Easy to grow, fast and absolut potent weed. This weed is for this special Days like Christmas & Birthday etc...


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.