Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Green House Thai (Greenhouse Seeds) feminized

Green House Thai (Greenhouse Seeds) feminized

Ga op reis naar Zuidoost-Azië om een introspectieve ervaring op te doen met Green House Thai. Dit is een kruising van Thai en Laos die doet denken aan de oude originele Thaise variëteiten, maar dan met een veel hogere productiviteit. Een mogelijk nadeel van deze erg lange plant is de lange bloeiperiode van 15 weken, maar als je de tijd neemt, zul je beloond worden met wel 1 kg wiet.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 4.00/5 (1)

14,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 14.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 20.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 35.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Greenhouse Seeds - Green House Thai: Introspectieve trip naar Zuidoost-Azië

Laat Green House Thai je bij de hand nemen en laat je meevoeren op een introspectieve reis naar Zuidoost-Azië. Dit is een kruiskweek van Thai en Laos die op de oude originele Thaise variëteiten lijkt, maar dan met veel grotere opbrengsten. Een mogelijk nadeel van deze variëteit is de lange bloeiperiode, maar als je de tijd neemt, zul je beloond worden met een grote stapel wiet.

Green House Thai is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek, maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee zou moeten houden voordat je besluit om haar te gaan kweken. Je zou haar hoogte in de gaten moeten houden, want ze rekt zich behoorlijk uit tijdens de bloeiperiode, dus zorg dat je haar vroeg snoeit. Green House Thai ontwikkelt lange laterale takken en reageert heel erg goed op LST (Low Stress Training), maar vergeet niet om de plant te ondersteunen, want de toppen worden echt heel zwaar.

Green House Thai heeft zeker een geduldige kweker nodig. Als je haar in een kweekruimte laat groeien, moet je rekening houden met een bloeitijd van 15 weken - buiten zul je moeten wachten tot midden/eind november voordat ze oogstklaar is. Ze is in beide omgevingen een erg goede producent, binnen heeft ze de potentie om 700 g/m² op te brengen, buiten kan dat wel 1 kg zijn.

De bloemclusters van Green House zijn erg lang en de overvloed aan exceptioneel lange stampers geeft ze een ietwat ruig uiterlijk. Ze heeft ook een goede boem-bladverhouding, en dit maakt het postoogst werk een eitje. Afgezien van het feit dat de opbrengst zeer groot is, heeft het product ook nog een grote kracht en een geweldige medicinale waarde. De effecten van deze wiet zijn zowel cerebraal als fysiek. Ongeveer 14% van het eindproduct is THC, dat dienst doet als antidepressivum en stress vermindert. Zo'n 1,3% bestaat uit CBD, en dat is een goede hoeveelheid om op effectieve wijze pijn en spanning te bestrijden.


Merk Greenhouse Seeds
Genetica Sativa
Ouders Thai x Laos
Bloeitijd 15 weken
THC 13.92%
CBD 1.33%
Opbrengst Indoor 700 g/m2
Opbrengst Outdoor 1000 g/plant
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Oogst (Outdoor) Eind November
Beschikbaar Als Feminized Zaden
CBD:THC 1 : 10.5
   


  Door op 15/May/2015 :
  (4)

  Titel : 50, 50
  Reactie : Habe erst 2 Samen keimen lassen. Einer total klasse, der zweite tot. Mal sehen was daraus wird. Aber eins muss ich sagen, ein super Shop.- 1 a Kommunikation 1 Lieferzeit. 1 Preise.


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.