Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

White Grapefruit (Female Seeds) feminized

White Grapefruit (Female Seeds) feminized

White Grapefruit is een compacte en scherpe plant met een heerlijke stone, ze maakt haar naam helemaal waar. Ze zit vol met intens fruitige smaken en ja, ze heeft een sneeuwwit uiterlijk; maar je kunt er zeker van zijn dat er nog veel meer aan de hand is. Haar veerkrachtige aard produceert enorme opbrengsten, verheffende highs en bliksemsnelle resultaten.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

16,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 4 € 16.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Female Seeds - White Grapefruit: Fruitige, energieke cannabis

White Grapefruit is een verheffende, inspirerende en energieke soort en een echte must have voor kenners overal. Ze heeft een cocktail van fruitige smaken, dit feminized fenomeen doet je denken aan tropische stranden en zonnige paradijzen.

White Grapefruit heeft een prikkelende geur en zit vol met zoete en bevredigende nuances van dennen, guave en (natuurlijk) grapefruit. Deze fruitige mix komt terug in haar smaak, die echt buitenaards is!

Na jaren lang zwoegen vond Female Seeds eindelijk een wit fenotype van Grapefruit. Deze is extreem aromatisch (zoals je misschien al gemerkt hebt) en laat niet na om indruk te maken op iedereen die het geluk heeft gehad met haar in contact te komen. Fans van veel smaak die op zoek zijn naar een fruitige mix willen deze tropische verleidster zeker een keer proberen. Haar postuur is compact, ze past uitstekend bij guerrillakwekers die een onopvallende plant willen om aan hun collectie toe te voegen. Over het algemeen kun je verwachten dat ze 80-100 cm groot wordt.

Ondanks haar kleine postuur weet ze toch grote opbrengsten te produceren van hoge kwaliteit. Met een bloeitijd van slechts 60 dagen is ze een bliksemsnelle dame die ongetwijfeld de aandacht zal trekken van kwekers van marktgewassen, laat staan kenners.

Ze veroorzaakt een nogal levendige en verheffende stone, die gebruikers zeer inspirerend zullen vinden - ideaal voor denkers en om de creatieve geest te stimuleren. Deze injectie van verheffende energie maakt van Grapefruit de perfecte soort voor een sociaal samenzijn of om te werken.

Als je op zoek bent naar een leuke soort met veel fruitige smaken en een ongelooflijk inspirerende stone, hoef je niet verder te kijken, want White Grapefruit van Female Seeds is de juiste soort voor jou.


Merk Female Seeds
Genetica Sativa-dominant
Bloeitijd 10-11 weeks
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 50-100 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.