Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Blue Cheese (Female Seeds) feminized

Blue Cheese (Female Seeds) feminized

Blue Cheese van Female Seeds is een scherpe wiet die alle kenmerken heeft van een eersteklas plant. Deze uiterst harsige creatie pronkt met haar compacte en prachtige lichaam met een blauwe, glinsterende kleur. Als ze gekweekt wordt door een ervaren kweker, kan ze in volume en/of hoogte verdriedubbelen, en dit resulteert in monumentale opbrengsten van een hoge kwaliteit.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

16,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 4 € 16.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Female Seeds - Blue Cheese: Uiterst harsig met extreem cheesy resultaten

Blue Cheese (Cheese x Blueberry meervoudige hybride) is een prachtige en heldere nieuwkomer in het assortiment van Female Seeds met een extra cheesy karakter en veel hars. Blue Cheese is een relatief compacte plant die opgroeit tot een hoogte van 80-100 cm. Deze kleine wiet is een ideale keus voor guerrillakwekers. Deze kleine wiet is ideaal voor guerrillakwekers die in het geheim willen kweken.

Blue Cheese groeit op een gezonde en levendige manier en heeft een hoge resistentie tegen insecten, schimmel en guur weer. Ook met tegenslag blijft ze hoog en veerkrachtig overeind en produceert ze overvloedige opbrengsten van een hoge kwaliteit. En alles binnen een bloeitijd van 60 dagen.

Blue Cheese veroorzaakt een zeer potente stone die niet alleen maar een cerebrale high teweegbrengt maar ook een unieke lichamelijke roes. Deze geestelijke en lichamelijke aanslag is een zeer aangename ervaring die goed in balans blijft en nooit overweldigend wordt. Deze geweldige soort rook je met vrienden om de conversatie wat leven in te blazen. Als je haar alleen rookt, is ze geweldig om lichaam en geest mee te ontspannen, ze neemt al je vervelende pijntjes en kwalen weg.

Blue Cheese zit vol met de bekende cheesy smaak en zal ongetwijfeld trouwe fans van de Cheesy variëteit aanspreken. Ze heeft dezelfde onderscheidende smaak, geur en kwaliteit en bewijst dat ze haar iconische naam waard is. Kenners zullen helemaal weg zijn van Blue Cheese, want ze heeft een grote kracht en is makkelijk te kweken (ook een pluspunt voor beginnende kwekers).

Als je op zoek bent naar een lekker smakende soort met een brute kracht, hoge opbrengsten en nostalgische geuren, zijn deze Blue Cheese feminized zaadjes van Female Seeds de perfecte zaadjes voor jou.


Merk Female Seeds
Genetica Indica-dominant
Ouders Cheese x Blueberry
Bloeitijd 8-9 weeks
Hoogte (Indoor) 50-100 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.