Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Kosher Tangie (DNA Genetics) feminized

Kosher Tangie (DNA Genetics) feminized

Een winnende combi: Kosher Kush en Tangie zijn samengekomen om Kosher Tangie te creëren - een hybride van onberispelijke kwaliteit. Ze presteert altijd goed, bloeit snel, levert ongelooflijk opbrengsten op en rookt heerlijk weg. Wat wil je nog meer? Welnu, Kosher Tangie pronkt ook met een verbluffende smaak en geur (mandarijnen!).

Voorraadstatus: Uit het assortiment

80,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 6 € 80.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

DNA Genetics - Kosher Tangie: Snelbloeiende hybride met prijswinnende genen

Kosher Tangie van DNA Genetics barst van de ongebreidelde kracht en scherpe geur en is in iedere betekenis van het woord een winnaar. Ze verenigt de prijswinnende Indica Kosher Kush en de 12x Sativakampioen Tangie. Ze is een hybride die geboren is om te winnen. Ze is overwegend Indica van aard (60/40) en brengt een formidabele high teweeg die met niets anders vergelijkbaar is.

Ze pronkt met een snelle bloeitijd (9-10 weken), een opmerkelijke opbrengst en een buitengewone smaak, Kosher Tangie is gewoon een all-round superster. Ze groeit levendig en veerkrachtig en ontwikkelt zich al gauw tot een grote en harsige plant - onderschat haar niet.

Kosher Tangie is, zoals reeds werd vermeld, een soort zoals DNA er nog niet eerder een gemaakt heeft. Ze pronkt met een exceptioneel fruitig aroma (van mandarijnen en Kush) en heeft ook een sterke, citrussmaak. Ware cannabiskenners zullen haar onweerstaanbaar vinden.

Als het op de opbrengst aankomt overstijgt ze de standaarden. Onder optimale omstandigheden kunnen kwekers alles verwachten tussen 450-550 g/m². Haar stone is van een prijswinnende pracht. Je zult een sterke lichamelijke roes ervaren met een sensationele cerebrale kick. Kosher Tangie is zo potent dat zelfs ervaren rokers danig door haar op de proef worden gesteld. De perfecte wiet om met vrienden te delen.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.