Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Rhodiola Smart Liquid

Rhodiola Smart Liquid

Rhodiola, ook wel bekend als de "golden root" heeft een lange gebruiksgeschiedenis in zowel de traditionele Chinese als de Russische kruidengeneeskunde. Rhodiola Smart Liquid is gemaakt van de meest hoogwaardige wortels en zal je helpen om je energiek, stabiel en in balans te voelen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 3.5/5 (2)

12,50 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties

RHODIOLA SMART LIQUID: VERHOOG HET UITHOUDINGSVERMOGEN

Rhodiola bevat meer dan 140 natuurlijke, actieve bestanddelen en is uitgegroeid tot wat tegenwoordig bekend staat als een adaptogen. Dit betekent dat het helpt het vermogen van het lichaam te verhogen om stressfactoren te weerstaan, het functioneren normaliseert en zich aanpast aan de steeds veranderende aard van het leven. Daarom is het door de jaren heen steeds effectief toegepast. Het verbeterde bijvoorbeeld het uithoudingsvermogen van de Vikingen, werd als gezondheidstonic gebruikt door de oude Grieken, als ondersteuning van het uithoudingsvermogen en geheugen bij de Russen en als algemeen gezondheids- en sportsupplement bij de Chinezen.

In feite betekent dit allemaal dat Rhodiola een algemeen, niet-specifiek supplement is. Het kan helpen de stemming te verbeteren terwijl Rhodiola het lichaam en de geest voorziet van extra kracht om de dag door te komen.

Smart Liquids werken in elke elektronische sigaret

Er is Rhodiola van de hoogste kwaliteit gebruikt bij de creatie van deze smart liquid en dit is vervolgens geconcentreerd in een legaal, natuurlijk en vaporizer-vriendelijk pakketje. Er is niets toegevoegd en de liquid bevat niets meer dan het geconcentreerde kruid zelf. De damp die Rhodiola Smart Liquid produceert is soepel en heeft veel smaak, terwijl het dezelfde adaptogene en uithoudingsvermogen versterkende effecten produceert, die het innemen zou doen.

Rhodiola Smart Liquid is vegan-vriendelijk en kan worden gebruikt in vele e-liquid vaporizers. Dus probeer deze nieuwe manier om Rhodiola te gebruiken en geniet van de vaping ervaring zoals je nog nooit eerder hebt ervaren!

Elke milliliter Smart Liquid levert meer dan 120 trekjes, waarbij de effecten al merkbaar zijn na ongeveer 10 trekjes.

Ingrediënten: Rhodiola Extract / Plantaardige Glycerine

Eén flesje Smart Liquid bevat 5ml.

WAARSCHUWING

Er zijn geen gezondheidsrisico's bekend bij het gebruik van Rhodiola, hoewel gemeld is dat het in zeldzame gevallen geïrriteerdheid en slapeloosheid kan veroorzaken. We kunnen geen medisch advies bieden. Raadpleeg een arts als je twijfelt.


   


  Door op 13/May/2016 :
  (3)

  Titel : Pas mauvais
  Reactie : Le goût du liquide est agréable, l'effet et présent, léger mais juste comme il faut. Le prix est excéssif mais c'est un bon produit que je recommande.

  Door :
  (4)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.