Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Fatty Bubba (ACE Seeds) feminized

Fatty Bubba (ACE Seeds) feminized

De nieuwste toevoeging aan het assortiment van ACE Seeds, Fatty Bubba, is een hoogkwalitatieve hasjplant die alle verwachtingen overtreft. Een superbe kruising van Bubba Kush en Orient Express. De F1 hybride pronkt met een exceptionele harsproductie en weerstand tegen insecten. 80% Indica / 20% Sativa, de stone van Fatty Bubba reflecteert een echte Indica-ervaring. Ook voor medicinaal gebruik.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

31,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 31.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

ACE Seeds - Fatty Bubba: Hoogkwalitatieve Afghaan met een indrukwekkende weerstand

Fatty Bubba van ACE Seeds kondigt een nieuw tijdperk van Afghaanse soorten aan en heeft verbeterde opbrengsten, een levendige groei en een goede buitenresistentie. De F1 hybride combineert Bubba Kush (Katsu Clone) met het Orient Express hasjplant fenotype. Het resultaat is een door Indica gedomineerde (80%) diva van destructie - enorme Afghaanbladeren, compacte, zuilvormige structuur, exceptionele harsproductie en een overvloed aan keiharde toppen die een hemelse geur afgeven.

Fatty Bubba is waarlijk een traktatie voor Afghaanliefhebbers overal, ze belooft veerkrachtige bloemen, een snelle groei en gulle opbrengsten. Je zult tevreden zijn te weten dat ze al haar beloften waarmaakt (en nog meer). Als je haar kweekt onder de perfecte omstandigheden presteert Fatty Bubba op exceptionele wijze. Kwekers zullen vrolijk begroet worden door een aanmerkelijk grote hoeveelheid topkwaliteit hasj.

Fatty Bubba is een prachtig voorbeeld van een veerkrachtige plant. Veelvoorkomende problemen als spintmijten, meeldauw en koud weer hebben op haar lang niet zo veel invloed als op andere variëteiten.

Ze wordt geprezen om haar snelheid, want Fatty Bubba kan in slechts 8-9 weken bloeien (binnenkweek) - buiten voltooit ze haar bloei eind september/begin oktober. Iets anders dat cannabisgebruikers in vervoering brengt is haar bedwelmende geur. Die dankt ze aan haar Afghaanse genen, ze scheidt een onweerstaanbaar scherpe geur van gebrande koffie, hasj en wierook af. Haar weelderige achtergrond is een zoete en romige Chinese collaboratie.

Fatty Bubba is echt een genot om te roken. Haar hybride genen zorgen voor een fantastisch milde stone. Haar effect is krachtig, ze brengt een zeer ontspannende stone teweeg - de perfecte remedie voor het verminderen van fysieke pijn, angst en symptomen van slapeloosheid.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.