Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Lowryder (Joint Doctor) feminized

Lowryder (Joint Doctor) feminized

Dit is de 'Original' Lowryder. Het is een pure autoflowering soort en zal haar levencyclus voltooien in 60-65 dagen van zaad tot oogst

Voorraadstatus: Uit het assortiment

24,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 24.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

DE JOINT DOCTOR – LOWRYDER: DE ORIGINELE LOWRYDER # 1; EERSTE AUTOFLOWERING ZAAD OP DE MARKT.

Lowryder door de Joint Doctor was de eerste zelfbloeiende cannabis soort op de markt en toonde de wereld iets wat de meeste mensen nog nooit hadden gezien of gehoord, een soort waarbij cannabis automatisch begint te bloeien, ongeacht hoeveel licht of uren ze ontvangt. Dit betekent dat ze niet seizoens gebonden is, dit in vergelijking met de 'gewone' Sativa en Indica die iedereen altijd al gewend is.

Lowryder is geïntroduceerd door de Joint Doctor in het begin van deze eeuw. Na het behalen van een kloon genaamd 'Mexicaanse Rudy' van een vriend en dit te kruisen met een Northern Lights # 2 en een William's Wonder vond hij een paar kleine mannelijke planten die direct begonnen te bloeien, terwijl ze eigenlijk nog steeds zaailingen waren. De Joint Doctor gebruikte deze mannelijke 'freaks' om zijn volgende generatie te bestuiven en kreeg een partij volledig Autoflowering cannabis planten als resultaat. In eerste instantie noemde de Joint Doctor zijn 'nieuwe' autoflowering variatie 'Willy's Automatic' en na 5-6 generaties groeien en testen met autoflowering soorten van Willy's was het stabiel en betrouwbaar genoeg en voldeed de smaak aan de eisen van de Joint Doctor. De Joint Doctor veranderde de naam Willy's Automatische in 'Lowryder' en bracht deze op de markt.

Lowryder is een snelle en gemakkelijk te kweken cannabis soort. Dankzij haar autoflowering vermogen kan je oogst klaar zijn in het midden van het seizoen. Vooral in noordelijke klimaten, waar de zomers korter en kouder zijn, veranderde de Lowryder het potentieel van de wietteelt. U kunt fantastische Grow rapporten lezen online waar mensen in staat zijn geweest om leuke cannabis planten te kweken op plaatsen waar dat voorheen niet mogelijk was.

Lowryder is een stabiele en betrouwbare soort. Ze blijft heel klein en compact, vaak niet hoger dan 30-40 cm, wat haar de perfecte guerrilla plant maakt. Lowryder zal haar leven cyclus voltooien binnen 60-65 dagen. Dit is van zaad tot oogst!


Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook:

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.