Elevape Smart

Uiterlijk kan misleidend zijn, en de Elevape Smart is hier een mooi voorbeeld van. Het nauwkeurige gemaakte volledig zwarte uiterlijk ziet er misschien wat lomp uit, er zit in werkelijkheid een zeer geavanceerde convectievaporizer in met veel functionaliteit. Past continu de temperatuur aan de luchtstroom aan zodat jij verzekerd bent van dikke, rijke damp bij iedere hijs

349,00 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesKruiden         Check_NoConcentraten   Check_No Resins   Check_NoE-liquids  

 


Elevape Smart - de Mercedes onder de draagbare vaporizers

Uiterlijk kan misleidend zijn, en de Elevape Smart is hier een mooi voorbeeld van. Het nauwkeurige gemaakte volledig zwarte uiterlijk ziet er misschien wat lomp uit, er zit in werkelijkheid een zeer geavanceerde convectievaporizer in met veel functionaliteit en waar lang aan gewerkt is.

De Elevape Smart gebruikt een titanium allooi spoel als hittebron. Het vaporisatieproces wordt constant aangedreven door een microprocessor, die de verwarmingsspoel meer 100 keer per seconde controleert om de temperatuur in de verwarmingsholte constant te houden. Als je inhaleert, past hij continu de temperatuur aan de luchtstroom aan, zodat jij altijd dezelfde dikke en rijke damp inademt, hoe hard je ook hijst.

De Elevape Smart werkt op een herlaadbare, 1200 mAh litium-polymeer batterij met zes cellen en een ingebouwde oplaadcontrole. Me deze krachtige batterij kun je de vaporizer direct gebruiken na activatie van de unit, en hij heeft genoeg energie voor een hele dag. De batterij kan op elke usb-poort worden opgeladen.

De Elevape Smart heeft 3 temperatuurstanden, die de gebruiker zelf kan bijstellen met behulp van de exclusieve Elevape Smart App (gratis downloaden op elevapesmart.com).

De Elevape Smart is helemaal gemaakt van luchtvaart-aluminium en het oppervlak is met glasparels bestraald en geanodiseerd voor een elegant en krasvrij oppervlak. De kruidenholte is bekleed met een speciale bedekking om hem eenvoudig te kunnen reinigen - de luchtwegmodule is geschikt voor de vaatwasser.

De Elevape Smart is heel eenvoudig in gebruik: vul de holte met je favoriete kruiden, activeer de unit en begin te inhaleren.

Levenslange garantie

VIDEO

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Elevape Smart
Elevape Smart
Elevape Smart
Elevape Smart
Elevape Smart
Elevape Smart
Elevape Smart
Elevape Smart
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.