Flowermate Swift Pro

De nieuwe Swift Pro is de eerste 100% convectie vape van Flowermate. Met verwisselbare kamerwanden gemaakt van verschillende materialen, combineert de Swift Pro de voordelen van convectie met die van geleiding voor een optimale vape ervaring. De goede prestaties van het apparaat, de mooie en smaakvolle vape en het unieke draagbare ontwerp, maken van de Swift Pro een vaporizer die eruit springt.

219,00 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesHerbs         Check_NoConcentrates  Check_No Resins  Check_NoE-liquids  

 


Flowermate Swift Pro vaporizer: alles is goed aan de eerste convectie vape van Flowermate

De Flowermate Swift Pro is een geheel nieuwe kruid vaporizer van Flowermate, waarmee ze ons een geweldig uitziend vaping apparaat bieden die niet alleen opvalt om het geweldige design. De Swift Pro is de eerste 100% convectie vape van Flowermate met verschillende mogelijkheden, waarmee het apparaat zich onderscheidt van andere.

De nieuwe Swift Pro is het antwoord van Flowermate op de toenemende populariteit van convectie vaporizers. Die populariteit wordt veroorzaakt door de vele voordelen die een convectie apparaat kan hebben ten opzichte van geleiding vaporizers, die de voorgaande jaren de standaard waren voor vaporizers. Het grootste verschil is dat een convectie vaporizer een geïsoleerd verwarmd luchtpad gebruikt in plaats van een verhittingskamer, waardoor jouw kostbare kruiden niet in direct contact komen met de warmte. Het resultaat is een betere en koelere vape met een verminderde uitstoot van kankerverwekkende stoffen tijdens de verbranding.

DE SWIFT PRO: DE EERSTE 100% CONVECTIE VAPE VAN FLOWERMATE

Met de Swift Pro heeft Flowermate niet zomaar een convectie vaping apparaat op de markt gebracht. De Swift Pro combineert convectietechnologie met geleiding door het gebruik van verschillende verwisselbare kamerwanden, die gemaakt zijn van verschillende materialen. Het idee hierbij is dat de kamerwanden van bamboe, hout of glas net als een geleiding vape hitte kunnen opvangen. Dit houdt in dat de voordelen van geleiding gecombineerd worden met die van convectie, om te zorgen voor een zeer persoonlijke vaping ervaring. De Swift Pro wordt geleverd met 4 verwisselbare kamerwanden, die zijn gemaakt van borosilicaatglas, bamboe en twee soorten palissanderhout.

NAUWKEURIGE TEMPERATUURREGELING EN KORTE OPWARMTIJD

Net als hun vorige high-tech vapes, is de Swift Pro gemakkelijk in gebruik door een nauwkeurige digitale volledige temperatuurbediening. Er bevinden zich drie knoppen aan de zijkant, de grote aan/uit knop en twee kleinere voor het finetunen van je optimale vaping temperatuur, die kan variëren van 60°C -230°C. Een enkele klik op de grote knop is alles wat nodig is om de Swift Pro op te laten warmen in slechts minder dan 30 seconden. De OLED display aan de zijkant laat de temperatuurinstellingen zien.

De Flowermate Swift Pro maakt niet alleen indruk met goede vaping prestaties en een zeer persoonlijke vaping ervaring door de verwisselbare kamerwanden en nauwkeurige temperatuurbediening. We houden ook van het draagbare en mooie design, waardoor de Swift Pro gemakkelijk in je zak past voor de perfecte vape ervaring als je onderweg bent. Het draaibare mondstuk is een ander handig pluspunt waarmee de Swift Pro zich onderscheidt.

WAT ZIT ER IN DE DOOS? DE FLOWERMATE SWIFT PRO VERPAKKING BEVAT

De nieuwe Flowermate Swift Pro wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om direct te beginnen. Als eerste is er de Swift Pro vaporizer met een USB-oplader zodat je het apparaat gemakkelijk bijna overal kunt opladen. Ook vind je verschillende verwisselbare kamerwanden, veel reinigings- en verpakkingsmateriaal en nog veel meer. Het apparaat wordt geleverd met een 3-jarige fabrieksgarantie.

1 Swift Pro vaporizer
1 Africaanse palissander kamerwand
1 Zuid-Amerikaanse palissander kamerwand
1 Bamboe kamerwand
1 Borosilicaatglas kamerwand
5 Roestvrijstalen kamerafscheidingen
1 Verpakkingsinstrument en Dabber
1 Loading Cap
1 Kamerverwijderingsinstrument
1 Borstel
1 USB-oplaadkabel
1 Boekje met garantie-informatie
1 Handleiding

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Flowermate Swift Pro
Flowermate Swift Pro
Flowermate Swift Pro
Flowermate Swift Pro
Flowermate Swift Pro
Flowermate Swift Pro