Boundless TERA (V3)

(2)

TERA is de nieuwste aanvulling op de lijn met hoogwaardige vaporizers van Boundless. Hij is compact, past gemakkelijk in de hand en produceert krachtige wolken. TERA is de eerste vaporizer die voorzien is van twee uitneembare 18650 batterijen. Convectie verwarming met stralingswarmte-overdracht en een volledig geïsoleerd damppad voor zuivere smaken en efficiënte verwarming!

179,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer is te gebruiken met:

Kruiden
Concentraten
Hars
E-liquids

Boundless - Tera (V3): Krachtige & Draagbare Vaporizer

Boundless introduceert TERA, het allernieuwste model van hun populaire lijn met vaporizers voor droge kruiden en concentraten. TERA is de eerste draagbare vaporizer met twee uitneembare 18650 lithium-ion batterijen. Hiermee wordt krachtige, smakelijke damp gegarandeerd. Tegelijkertijd is de TERA klein genoeg voor in de hand!

Onder de vele aantrekkelijke kenmerken van de nieuwe TERA vinden we een concentraat modus. Hiermee kun je je concentraten met drie simpele klikjes verwarmen tot de optimale temperatuur van 260°C. Het apparaat is ook voorzien van een volledig geïsoleerd verwarmingspad. Hierbij wordt gebruikgemaakt van convectie verwarming met stralingswarmte-overdracht. Zo wordt een zuivere smaak gegarandeerd. Ook verbetert het nieuwe mondstuk van TERA de luchtstroom van het apparaat. Zo is het produceren van enorme dampwolken gemakkelijker dan ooit. TERA is voorzien van een volledige temperatuurcontrole van 60–220°C. Je kunt dus elke keer genieten van de meest optimale ervaring.

De nieuwe Boundless TERA bouwt voort op het effectieve verwarmingssysteem van de Boundless CFV. De innovatieve, stalen verwarmingskamer is zo ontworpen dat het de convectie luchtstroom reflecteert en de warmte gelijkmatig verdeelt. Zo kunnen terpenen en cannabinoïden gemakkelijk uit je materiaal worden onttrokken. De TERA is voorzien van een volledig geïsoleerd verwarmingspad. Hierbij zijn de elektrische onderdelen gescheiden van het damppad. Daarmee ben je verzekerd van een rijke, zuivere en onaangetaste smaak.

Vanwege de innovatieve 18650 lithium-ion batterijen, zijn inhalaties niet alleen krachtiger; gebruikers profiteren ook van een langere werktijd. Het apparaat kan daarbij gemakkelijk worden opgeladen met de bijgeleverde USB-oplader. Met de inbegrepen Boundless waterpijp adapter, kan de TERA bovendien worden gebruikt met verschillende waterpijpen!

BOUNDLESS TERA VAPORIZER - KENMERKEN

• Werkt met 2 uitneembare 18650 Li-Ion batterijen voor langdurige dampsessies
• Convectie verwarmingssysteem voor een zuivere en pure smaak zonder verbranding
• Volledige temperatuurcontrole van 60°C tot 220°C voor een optimale dampervaring
• Vernieuwd mondstuk voor een verbeterde luchtstroom met grote dampwolken en minder irritatie
• Geïsoleerd verwarmingspad met gescheiden elektronica voor een zuivere smaak
• Modus voor concentraten

BOUNDLESS TERA - WAT IS INBEGREPEN?

1 Boundless TERA (V3) Vaporizer
1 glazen mondstuk
2 LG 18650 2500 mAh batterijen
1 waterpijp adapter
1 roestvrijstalen pad voor concentraten
5 roestvrijstalen kamer gaasjes
2 mondstuk gaasjes
1 reinigingsborstel
1 USB-oplader
1 gebruikshandleiding

BOUNDLESS - GARANTIE

Alle Boundless Technology, LLC producten hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar. Voor de batterij geldt een garantie van 90 dagen.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  26/Mar/2019

  Boundless tera
  Really good quality. Perfect vape!

  22/Nov/2018

  Boundless
  Bonjour .! ;-) Je pense que chez Boundless , on test les vapo avec du bon matos , si bien que , malheureusement , les concepteurs ont mis leurs écrans Oled dans le mauvais sens .. Allez ..! On the Weed again ...!! ;-)

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Boundless TERA (V3)
Boundless TERA (V3)