AirVape X

(19)

AirVape X is een draagbare vaporizer die schittert met topprestaties en de grootst mogelijke discretie. De X Shell van de AirVape X houdt hem geurvrij en waterbestendig. Tegelijk is het een van de dunste vaporizers op de markt en past hij in elke zak. De AirVape X werkt met droge kruiden, oliën, wax en concentraten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
Product accessories:
  • Meer informatie
  • Reviews (19)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer is te gebruiken met:

Kruiden
Concentraten
Hars
E-liquids

AirVape - AirVape X: Ultra-Draagbare Vaporizer

De AirVape X is de opvolger van de populaire AirVape XS. Het toestel is sterk verbeterd ten opzichte van de voorganger. Deze ultra-draagbare vaporizer bestaat uit de beste materialen en is uitgerust met state-of-the-art verwarmingstechnologie. Hoewel het een van de dunste vaporizers op de markt is, levert het toestel topprestaties. De AirVape X is licht, discreet, geweldig om onderweg te gebruiken en past in elke zak. De X Shell van de AirVape X maakt het toestel geurdicht en waterbestendig. De vaporizer is te gebruiken voor droge kruiden, maar ook voor oliën, wax en concentraten.

WAT IS ER NIEUW AAN DE AIRVAPE X?

AirVape heeft samengewerkt met de populaire YouTube-expert The Vape Critic. Zo wist men de reeds succesvolle AirVape XS op vele fronten te verbeteren. Deze nieuwe verbeteringen zijn onder andere:

  • Veelzijdigheid: Het is nu mogelijk je favoriete wax of olie op het inbegrepen concentrate pad te druppelen en te verdampen op een hoge temperatuur.
  • Grotere kruidenkamer: De AirVape X heeft nu een 25% grotere kruidenkamer, voor nog langere dampsessies. Het verhittingscompartiment is ook makkelijker schoon te maken.
  • Magnetisch mondstuk: Het mondstuk van de AirVape X zit nu vastgeklemd met een sterke magneet. Het vullen van het toestel gaat daardoor nog sneller en gemakkelijker.
  • De AirVape X heeft nu een keramische verwarmingskamer met een verbeterd luchtkanaal voor maximale smaak. Je damp voelt aangenaam koel en zacht aan.

AIRVAPE X: TOPPRESTATIES MET EEN ULTRADUNNE DRAAGBARE VAPORIZER

De AirVape X gebruikt een krachtige 1300mAh-lithiumbatterij. Hierdoor heeft hij een snelle opwarmtijd van slechts 20 seconden. De unieke combinatie van conductie- en convectiehitte verzekert een zachte en smaakvolle damp van de AirVape X. Het toestel heeft daarbij een duidelijk scherm van 3,3cm groot. Hierop zie je het accuniveau en de temperaturen. De gewenste temperatuur is nauwkeurig tussen de 93 en 220°C in te stellen. De AirVape X gebruikt dubbele-kamer-verhitting voor verkoeling van je vaporizer. Het toestel voelt hierdoor altijd koel aan.

AIRVAPE X: PERFECT VOOR DISCREET VAPEN

Als de AirVape X iets is, dan is het wel discreet. Het is een van de meest onopvallende vaporizers op de markt. Het apparaatje is ultradun en licht. Hij past daardoor met gemak in je hand. Tevens beschikt hij over haptische feedback. Zo laat hij je weten wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt. De geurbestendige X Shell van de AirVape X houdt hem veilig terwijl je reist. Het stevige aluminium omhulsel beschermt het toestel niet alleen onderweg, maar geeft hem ook een strak uiterlijk.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

De AirVape X is eenvoudig in gebruik. Met een knop schakel je het toestel aan- of uit. En met twee grote temperatuurknoppen stel je gemakkelijk de gewenste damptemperaturen in. Dankzij het magnetische mondstuk van de AirVape X is het compartiment snel te vullen en legen.

De AirVape X wordt geleverd met een USB-laadkabel. Zo is hij binnen een uur op te laden. De oplaadtechnologie van de AirVape X maakt het zelfs mogelijk hem te gebruiken terwijl hij oplaadt.

AIRVAPE X: WAT ZIT ER IN DE DOOS?

  • AirVape X vaporizer
  • X Shell hoes
  • Concentrate pad
  • Schoonmaak- en vulgereedschap
  • USB-oplaadkabel
  • Reserve filtergaasje
  • Gebruikshandleiding
  • Garantiekaart

De AirVape X heeft een levenslange beperkte fabrieksgarantie.

AirVape X Product Informatie
Verstelbare Temperatuur Ja
Merk Airvape
Verwarmingsmethode Hybride
Temperatuurbereik 93-220°C
Type Draagbaar
Vaporizer Compatibiliteit Kruiden, Concentraten

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (19)
    (19)
    Bekijk alle reviews
    24/Feb/2024

    Airvapex
    È il primo vaporizzatore,per ora mi piace abbastanza,devo solo capire meglio le temperature, peccato solo per il prezzo,ho visto dopo in altri siti (colpa mia),che costa 30 euro in meno, peccato...

    A. C.
    01/May/2023

    Top gerät
    An sich win top verdampfer für den preis das einziegste was ein bischen nerfig ist das das mundstück schnell verklebbt durch die harze aber dies ist duech regelmässige reiniegung schnell behoben

    M. W.
    18/Feb/2023

    Buen vaporizador.
    Es un buen aparato con el que me encanta vaporizar todo tipo de hierbas. Es discreto y muy práctico. El inconveniente es la duración de la batería. Para usarlo fuera de casa úsalo con un buen banco de energía. Pero estoy muy contento sin duda. Gracias

    B. B.
    01/Feb/2023

    super content
    J'en ai pris un deuxieme. super simple a utiliser et très efficace

    W. K.
    26/Dec/2022

    Does what it has to do.
    Good vaporizer, does what it has to do, easy to use, pity the battery runs out so quickly.

    P. V.
    04/Nov/2022

    ottima qualità di materiali
    ottima qualità dei materiali, design accattivante, veloce nel raggiungimento temperatura richiesta, unica pecca, forse la batteria che dura poco

    D. C.
    26/Oct/2022

    Airvape X
    Super Teil- handlich,schnell. Akku könnte noch bisschen mehr Power haben.Die Reinigung ist auch schnell erledigt.

    D. F.
    13/Oct/2022

    Schönes Gerät
    Sehr schönes Blau, liegt gut in der Hand, Mundstück angenehm. Nach 2x 3min Vapozeit ist die Batterie auf 50%. Aber da man eine Anzeige hat wird man nicht überrascht und kann ihn ja aufladen. Temperatur stellt sich schnell ein und ist gut regelbar, auch während der Nutzung.

    E. S.
    27/Jun/2022

    Prima aparaatje
    Hele verbetering met wat ik had, vape ervaring is goed, makkelijk inhaleren! Alleen de batterijduur valt me tegen, moet hem de zelfde avond al weer aan de lader leggen…

    B. K.
    17/May/2022

    Slechte luchtdoorvoer en weinig damp
    Je zuigt je een halve minuut een ongeluk voor een piepklein damp wolkje, zelfs met temp boven 200...

    S. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
AirVape X
Je bezoekt onze Nederlandse website.