VOLCANO HYBRID

(1)

De VOLCANO HYBRID is meer dan een nieuwe naam voor het klassieke desktop design van Storz & Bickel. Nu geleverd met app (iOS en Android), snellere opwarming en geïntegreerde besturing. Daarmee is het apparaat een hoogtepunt op het gebied van de desktop vaporizers. De Volcano Hybrid is vervaardigd uit geliefde hoogwaardige materialen en zorgt voor pure, milde en onvergetelijke damp.

598,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (1)
Meer informatie

Storz & Bickel - VOLCANO HYBRID: Boordevol Nieuwe Functies Voor Een Buitengewone Hoogwaardige Ervaring

De oorspronkelijke Volcano is waarschijnlijk een van de beste desktop vaporizers die ooit zijn gemaakt. Het is nu echter tijd dat de klassieker een stapje opzij doet voor zijn opvolger — de Volcano Hybrid. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de ontwerpgoeroes van Storz & Bickel slechts een vernieuwde versie op de markt hebben gebracht. Kijk je echter even verder, dan ontdek je dat het niet alleen een vernieuwde versie is. Het is namelijk de volgende stap in de evolutie van desktop vaporizers.

Het apparaat is compatibel met zowel de Tube Kit als de EASY VALVE-ballon. Bovendien is de verwarmingstijd aanzienlijk verbeterd. Hiermee duurt het slechts 1-2 minuten voordat je geniet van de puurste damp. Ook het design van de Volcano Hybrid is wat afgestoft. De zichtbare knoppen zijn bijvoorbeeld weggehaald en geïntegreerd in de display. De bediening zit nu op een en dezelfde plek. Een must als je wilt genieten van de beste wiet van je leven.

De grootste technologische ontwikkeling is de appbediening op basis van Bluetooth met de app van Storz & Bickel. Beschikbaar voor zowel iOS als Android is dit een van de kwaliteiten waarmee de Volcano Hybrid met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. De temperatuur is zo aan te passen zonder dat je daarvoor van je plek hoeft. Doordat je daarbij de keuze hebt uit temperaturen van 40°C t/m 230°C (104-446 °F) is het apparaat geschikt voor ieders voorkeur qua smaak en temperatuur.

De Volcano Hybrid is de volgende stap in de vaporizer-technologie. Hij is te gebruiken met zowel een whip- als ballonsysteem en gaat nog langer mee dan zijn voorganger. Dit in combinatie met de app-functionaliteit maakt dit apparaat tot een waar meesterstuk. Leunend op de beproefde en bewezen reputatie van Storz & Bickel is de Hybrid dan ook een waardig onderdeel van de prestigieuze Volcano-lijn.

Inhoud verpakking:

 • Volcano Hybrid vaporizer
 • Handleiding
 • Molen om wiet te vermalen
 • Luchtfilterset
 • Vulkamer (dekselring, reguliere screenset, druppelkussen en schoonmaakborsteltje)
 • EASY VALVE-ballon met adapter
 • EASY VALVE-ballon met mondstuk
 • Oplaadkabel

Dankzij de inbegrepen adapter voor de EASY VALVE-ballon is het mogelijk de Volcano Hybrid te gebruiken met merkloze ballonnen en met eerdere versies. Het apparaat is bovendien compatibel met alle voorgaande accessoires van de Volcano.

Vaporizer Merk Storz & Bickel
Verstelbare Temperatuur Ja
Reviews (1)
  (1)
  16/Oct/2019

  Highest quality of smoke
  Great product delivered in time, thanks Zamnesia.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (1)
 • Video: Beste Desktop Vaporizer Ooit | Volcano Hybrid Vaporizer
  Beste Desktop Vaporizer Ooit | Volcano Hybrid Vaporizer

  De originele Volcano van Storz & Bickel is een van de beste desktop vaporizers die er ooit zijn gemaakt. Het is nu tijd dat de klassieker ruimte maakt, want er is een nieuwkomer gearriveerd—de Volcano Hybrid.

VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.