Rozemarijn (Rosmarinus officinalis) 20 gram

(3)

Rozemarijn is aromatisch, smaakvol en extreem veelzijdig. Of je er nu thee van zet, een beetje door een verse smoothie mengt, het in een brood verwerkt of zelfs in een aromalamp wilt doen, je kunt alle kanten op met deze veelzijdige plant. De verpakking van 20 gram is ideaal om een beetje rozemarijn aan je dagelijks leven toe te voegen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Rozemarijn (Rosmarinus Officinalis): aromatisch en veelzijdig

Rosmarinus officinalis, beter bekend als rozemarijn, is een meerjarig kruid, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. Rozemarijn behoort tot de muntfamilie en heeft aromatische, naaldachtige bladeren en bloemen die wit, roze, paars of blauw kunnen zijn. De oude Latijnse naam van rozemarijn, een plant die vooral aan de kust groeit, is 'rōs marīnus'. In het Nederlands vertaalt betekent dit 'dauw van de zee'

Rozemarijn staat niet alleen bekend om zijn peperige, dennenachtige smaak met tonen van lavendel, citrus en salie, maar heeft ook enkele mogelijke gezondheidsvoordelen waardoor het tot op de dag van vandaag zeer gewild is. Zo wordt rozemarijnolie gebruikt in veel wellnessproducten en supplementen.

Zoek je een makkelijke manier om rozemarijn toe te voegen aan allerlei recepten? Eenvoudiger dan dit wordt het niet. Laat de bladeren in heet water trekken zodat je in een handomdraai een aromatisch drankje hebt, waar je op elk moment van de dag van kunt genieten. Of, als je dat liever hebt, kun je de heerlijke geur van rozemarijn met een aromalamp door je huis verspreiden. Dit veelzijdige kruid met vele toepassingen blijft je verwennen!

Rozemarijn (Rosmarinus officinalis) 20 gram Product Informatie
Type Losse thee

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    09/Mar/2023

    Super
    J’en brûle dans la maison pour l’odeur et ses vertus et c’est top !

    A. N.
    13/Feb/2019

    Excellent
    Les saveurs du romarin sont bien présentes. J'en recommanderai.

    M. C.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Rozemarijn (Rosmarinus officinalis) 20 gram
Rozemarijn (Rosmarinus officinalis) 20 gram
Je bezoekt onze Nederlandse website.