Vape Wool Ontgomde hennepvezels

(43)

Het toevoegen van extracten, hasj of CBD-kristallen aan een vaporizer voor droge kruiden is meestal niet slim als je wilt dat hij lang meegaat. Tenzij je ontgomde hennepvezels gebruikt als draagmateriaal. Meng je concentraat met de vezels, vul je vaporizer en geniet van een sessie zonder geknoei of verstoppingen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (43)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vape Wool - Ontgomde hennepvezels: Draagmateriaal voor extracten

Dit product is volledig gemaakt van natuurlijk verwerkte hennep en fungeert als draagmateriaal voor je extracten. Hierdoor zijn ze te gebruiken met vrijwel elke vaporizer voor droge kruiden. Het verandert de smaak van de damp niet. Bovendien heet het een hoog brandpunt dat schroeien voorkomt en goede vochtafvoerende eigenschappen.

Het beste is nog wel dat ontgomde hennepvezels de binnenkant van je vaporizer niet kleverig maken of doen verstoppen. Bij correct gebruik laten ze niet meer residu achter dan bij gedroogd kruid. In sommige gevallen zelfs minder.

WAT IS ONTGOMDE HENNEPVEZEL?

Dit volledig natuurlijke materiaal ziet eruit als een zachte, witte katoenen bal. Het is echter gemaakt van de houtachtige delen van industriële hennepplanten. Deze vezels zijn mechanisch gereinigd en verfijnd en nooit blootgesteld aan chemische of kunstmatige stoffen. Ze zijn geen bijproduct van de hennepindustrie. Hetzelfde materiaal wordt namelijk in garen gesponnen en gebruikt voor textiel. En dat is waar je super comfortabele hennepkleding van gemaakt is.

HOE GEBRUIK JE ONTGOMDE HENNEPVEZEL?

Mensen gebruiken het meestal als draagmateriaal, zodat vrijwel elk extract met een vaporizer voor droge kruiden te vapen is. Is het concentraat nat en olieachtig? Dompel dan gewoon een klein stukje vezel in het extract, leg het in de kruidenkamer en vape zoals je dit normaal doet.

Voor vaste of halfvaste substanties, zoals hasj, wax, budder of kristallen, gebruik je een dab tool om een kleine hoeveelheid van het extract op de vezel te plaatsen. Positioneer het voorzichtig totdat het vape-materiaal bedekt is. Op deze manier raakt het het oppervlak van de kruidenkamer niet. Voeg vervolgens de vezel met extract toe en begin met vapen.

Ontgomde hennepvezels zijn ook te gebruiken om vaporizers, pijpen, rigs en waterpijpen te reinigen. Tevens is het mogelijk een kleine hoeveelheid in het mondstuk te doen indien je aanvullende filtratie wenst. Dit voor een schonere, soepelere ervaring.

WAT IS INBEGREPEN?

1,5g witte ontgomde hennepvezel in een hersluitbare verpakking

Vape Wool Ontgomde hennepvezels Product Informatie
Voor Vaporizer Alle Vaporizers

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (43)
    (43)
    Bekijk alle reviews
    12/Apr/2024

    Excellent product
    Great for doing hash in vaporisers - makes it all easy !! - No taste from the product and keeps the chamber clean - highly recommended !

    P. C.
    20/Mar/2024

    Perfect for hash
    I mainly use this for hash, and it does the job well in keeping my vape clean, tasteless.

    A. M.
    17/Oct/2023

    Great product
    I use this in conjunction with my pax 3 dry herb vape which comes with an attachment for extracts and resins but I find this product much better and much cleaner to use a great product

    S. D.
    19/Sep/2023

    Passt!
    Sehr cool, damit kann ich Liquids in den Vapo tun und muss keine Angst haben, dass etwas ausläuft. Die 10 Gramm werden sehr lange reichen

    F. F.
    06/Jul/2023

    Geweldig spul In combinatie met Arizer.
    Bolletje maken, beetje uit mekaar trekken, laagje hasj opleggen en dichtdoen en een bolletje van maken. Bij een Arizer Max het bolletje in het buisje steken. 220 graden en je bent hasj aan t vapen. Zalig produkt, je vapor blijft proper.

    J. L.
    05/May/2023

    Canapa
    Ottimo prodotto sicuramente lo prenderò di nuovo sono rimasto davvero soddisfatto è poi Zamnesia è molto attrezzata con prodotti di qualità e che non trovi in nessun altro posto

    M. C.
    04/May/2023

    top
    ik vind helemaal mooi

    A. B.
    14/Dec/2022

    Très bon produit
    Très bon produit

    W. S.
    01/Dec/2022

    Pratique
    Protège le vapo lors d'utilisation de résine et évite un nettoyage fastidieux

    N. V.
    30/Oct/2022

    Top
    Super pour vaporiser les concentrés

    D. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vape Wool Ontgomde hennepvezels
Vape Wool Ontgomde hennepvezels
Vape Wool Ontgomde hennepvezels
Vape Wool Ontgomde hennepvezels
Je bezoekt onze Nederlandse website.