AroMed 4.0

(1)

AroMed 4.0 combineert vaporiseren met het principe van een waterpijp en geeft een extra schone en gerieflijke rookervaring. AroMed 4.0 is zeer effectief en extraheert meer dan 90% van de werkzame bestanddelen uit vrijwel iedere medicinale plant. Maakt geen gebruik van potentieel gas vrijgevende, metalen of plastic deeltjes, geschikt voor kruiden. Met zorg in Duitsland gemaakt.

349,00 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesKruiden         Check_NoConcentraten   Check_No Resins   Check_NoE-liquids  

 


AroMed 4.0 - Vaporizer gecombineerd met het principe van een waterpijp

AroMed 4.0 is een met zorg gefabriceerde vaporizer die op perfecte wijze het principe van een waterpijp combineert met dat van een vaporizer. De AroMed 4.0 gebruikt als hittebron een energiebesparende, ultravioletvrije halogeenlamp. Doordat er geen metalen of plastic deeltjes worden gebruikt, is het rookgenot extra schoon en gerieflijk, vrij van vervuiling en stofdeeltjes, wat een onvervalst aroma oplevert. De lamp wordt boven de rookwaar geplaatst en hierdoor wordt alleen damp gecreëerd tijdens het inhaleren. De glazen extractiekamer stelt je in staat om het extraheren te observeren terwijl je inhaleert.

AroMed 4.0 is uiterst effectief en extraheert meer dan 90% van de actieve bestanddelen van de kruiden. De ontstane damp wordt door een waterfilter gefilterd en bevat geen schadelijke substanties en hierdoor is de AroMed 4.0 zeer geschikt voor niet-rokers. Inhaleren is de meest effectieve methode om de actieve bestanddelen in je op te nemen. Met deze methode verspil je bovendien niets en kun je het best doseren.

AroMed 4.0 is gebruiksvriendelijk, binnen enkele minuten klaar voor gebruik en geeft de beste effecten zonder bijwerkingen. Het gebruik van AroMed 4.0 behoeft geen uitvoerige uitleg, het gaat in drie stappen. Vul de waterfilter en de extractiekamer, sluit de hittebron aan, kies de gewenste temperatuur en dan - inhaleer en geniet. De AroMed 4.0 maakt geen gebruik van een ventilator en gaat zodoende zuinig om met je rookwaar en forceert het inhaleren niet.

AroMed 4.0 gebruikt geen potentieel gas vrijgevende, metalen of plastic deeltjes en is geschikt voor kruiden. De verdamptemperatuur kan worden ingesteld met stappen van 1°C vanaf 60°C tot 235°C. Alleen de AroMed 4.0 heeft een ingebouwde processor die de exacte temperatuur binnenin de rookwaar berekent.

EIGENSCHAPPEN VAN DE AROMED 4.0

1 x 4.0 AroMed
1 x Draagtasje
1 x Waterfilter
1 x Extractiekamer
1 x Gaasje
1 x Glazen mondstuk
1 x Slangetje
1 x Halogeenlamp
1 x Houder voor de waterfilter

GARANTIE AROMED:

3 jaar fabrieksgarantie

VIDEO

Reviews (1)
  (1)
  20/Jan/2017

  Aromed 4.0
  Fantastisch apparaat doet precies wat erover beschreven staat! Videos op Youtube waarbij mensen aangeven dat je geen dikke vaper dampen krijgt onder een bepaalde themp. tja..... ik merk daar niks van. bij 160 graden celcius bijv. kun je met de bijgeleverde Extractiekamer en met minimale dosis (in mijn geval Canabis/Hash) perfect deze verdampen/onttrekken. De zogenaamde ''recreatie Extractiekamer'' (ook van Aromed) heb je niet nodig, ook bij de kleinste dosis niet. Ik sta versteld van het feit dat je met zeer geringe dosis zoveel effect behaald! Ik blowde al jaren niet meer vanwege de nadelige effecten van verbranding, en nu ben ik met 0,05 gr. goede canabis uren lekker stoned, ideaal dus :)

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AroMed 4.0
AroMed 4.0
AroMed 4.0
AroMed 4.0
AroMed 4.0
AroMed 4.0