Eclipse Vape H2O

(2)

De Eclipse Vape H2O is een stevige vaporizer voor in de hand die speciaal ontworpen is voor het gebruik met essentiële oliën, vloeistoffen en concentraten. Hij is gemaakt van keihard, geanodiseerd aluminium en wordt geleverd met een setje flesjes. Werkt met iedere standaard waterpijp, voor een nog schonere, puurdere verdampervaring.

94,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Kleur: Zilver€ 94.50
 • Kleur: Blauw € 94.50
 • Kleur: Groen € 94.50
 • Kleur: Zilver € 94.50
 • Kleur: Zwart € 94.50
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Kleur: Zwart € 94.50 Uit het assortiment
Kleur: Blauw € 94.50 Uit het assortiment
Kleur: Groen € 94.50 Uit het assortiment
Kleur: Zilver € 94.50 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesKruiden         Check_YesConcentraten   Check_Yes Resins   Check_NoE-liquids  

 


Eclipse Vape H2O: Exclusief gemaakt voor gebruik met vloeistoffen

De Eclipse Vape H2O kan gemakkelijk aan iedere standaard bong bevestigd worden en zorgt voor de mildste en koelste damp van jouw favoriete magische essence. Deze vaporizer van de bovenste plank maakt gebruik van afneembare flesjes die gevuld zijn met jouw favoriete rookvloeistof en een uitwendige hittebron (sigarenaansteker of jetflame aansteker).

Ieder hijs is koel en mild. Je kunt er ook marihuana mee verdampen, maar de Eclipse Vape H2O is in principe gemaakt voor het verdampen van vloeistoffen en concentraten.

Deze stevige vaper is gemaakt van aluminium en heeft geen bewegende delen of elektrische onderdelen. De EV H2O is geanodiseerd en voldoet aan de voedselklassenorm. De EV H2O is vrijwel onbreekbaar, maar wordt wel geleverd met een schokbestendige koffer (helaas, de glazen onderdelen).

Voor gebruik met een bong: Verbind eerst de speciale extensie aan de vaper zodat je de bong/waterpijp eraan kunt koppelen. Vul daarna het flesje met de gewenste vloeistof. Sluit hem aan de vaper aan en verhit het flesje met een aansteker (sigarenaanstekers en jetflames werken het best). En ... inhaleer. Zie je? Geen gedoe, geen geklooi - gewoon zuiver (en draagbaar) vaporiseren met smakelijke en koele hits...

Raak het flesje NOOIT aan terwijl je de vaper gebruikt! Het is verleidelijk, "laat ik de boel even opschudden", maar omwille van de veiligheid van je vingers - DOE HET NIET! Laat het flesje altijd gedurende geruime tijd afkoelen voordat je het verwijdert of vervangt.

Kenmerken:

Aan iedere waterpijp vast te koppelen
Inclusief 14 en 18 mm adapters
Inclusief schokbestendige koffer
Inclusief 2 flesjes
Kleur: zilver
Instructies bijgeleverd
Model Nummer: G/G EV2-S
Gemaakt in Californië

Type Draagbaar
Reviews (2)
  (2)
  05/Dec/2016

  goood
  perfect

  04/Oct/2016

  Excellent Portable vaporizer
  all you need is a lighter(normal is better than the torch lighter)!Very good quality components and discreet carry bag.I totally recommend for beginners and heavy users as well.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Eclipse Vape H2O
Eclipse Vape H2O
Eclipse Vape H2O
Eclipse Vape H2O
Eclipse Vape H2O
Eclipse Vape H2O
Eclipse Vape H2O
Eclipse Vape H2O
Eclipse Vape H2O
Eclipse Vape H2O
Eclipse Vape H2O
Eclipse Vape H2O