FlashVape

FlashVape is een makkelijk te gebruiken, draagbare vaporisator die zijn concurrenten voorbijstreeft. Hij is gemaakt van nauwkeurig vervaardigd allooi en past precies in de handpalm. Of je nu wiet wilt vaporiseren of vaste concentraten, het gebruik is eenvoudig en veilig. Jouw kruid of lievelingsconcentraat komt alleen in aanraking met keramiek en roestvrij staal, en geeft de allerschoonste damp.

115,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesKruiden         Check_YesConcentraten   Check_No Resins   Check_NoE-liquids  

 


FlashVape - Makkelijk te gebruiken draagbare vaporisator voor kruiden en vaste concentraten

FlashVape is een snel en makkelijk te gebruiken, draagbare vaporisator die zijn concurrenten met gemak voorbijstreeft. De behuizing is gemaakt van nauwkeurig vervaardigd, 100% aluminium allooi en ligt comfortabel in de hand. De FlashVape is geschikt voor het gebruik met kruiden en vaste concentraten en hoeft niet voorverwarmd te worden. Hij heeft slechts enkele seconden nodig om gebruiksklaar te worden en te vaporiseren. Om de schoonst mogelijke damp te krijgen, komt het materiaal dat verdampt moet worden alleen in aanraking met roestvrij staal en keramiek. Daar komt nog bij dat het luchtstroomsysteem van de FlashVape 100% afgesloten is en afgezonderd van de werkende componenten zoals slangen, batterijen, schakelaars enz.

FlasVape heeft een grote, keramische vaporisatiekom met een diameter van 2,5 cm, die ruimte biedt aan een grote hoeveelheid te vaporiseren materiaal, en een venstertje waar je doorheen kunt kijken om te zien hoe de damp zich ophoopt.

Hoe gebruik je de FlashVape (losse kruidenmix)

1. Doe de batterijen erin en schakel het apparaat aan met de hoofdschakelaar aan de onderkant van het apparaat
2. Vul de vaporisatiekom voor de HELFT (dit is genoeg voor ongeveer 10-15 hijsen)
3. Druk op de power-knop en tel tot vijf (NIET langer, want de temperatuur kan dan oplopen tot 300°C!)
4. Laat tussen de vierde en de vijfde tel de power-knop los en inhaleer de damp
5. Voordat je de stappen 1 tot en met 4 herhaalt, moet je de FlasVape eerst schudden om het materiaal gelijkmatig te verdelen

Zie de handleiding voor de volledige instructies.

De beste vaporisatietemperatuur ligt tussen de 190 en 230°C (tussen de vierde en vijfde seconde) of 250°C (na zes seconden) voor vaste concentraten.

Met volledig opgeladen batterijen kun je zeker een uur lang vaporiseren of de inhoud van 2-3 vaporisatiekommen verdampen, maar het wordt aangeraden om de batterijen na iedere kom op te laden. Gebruik alleen 18650 Lithium Ion (Li-Fe-Po4) batterijen van hoge kwaliteit voor de FlashVape.

Het wordt niet aangeraden om te inhaleren voordat de benodigde temperatuur is bereikt, want dit zou het verhittingsproces afremmen; een oververhit apparaat kan aan de andere kant onzuivere damp veroorzaken. Als het apparaat te heet wordt om vast te houden, moet je hem laten afkoelen alvorens hem weer te gebruiken.

Kenmerken:
Roestvrij stalen hitte-element met omhulling van keramiek
Geïsoleerd luchtstroomsysteem voor de schoonste damp
Venstertje met voorgespannen glas om doorheen te kijken
Produceert binnen slechts enkele seconden damp
Grote keramieken vaporisatiekom
Nauwkeurig vervaardigde vaporisatiekom
Makkelijk schoon te maken en te gebruiken
Gewicht: 320 gram
Afmeting: 18 cm
Twee jaar internationale garantie

Haal het apparaat niet anderszins uit elkaar dan op de manier zoals bij normaal gebruik geschiedt en om hem schoon te maken, anders vervalt de garantie!

Video

 

FlashVape Product Informatie
Type Draagbaar
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
FlashVape
FlashVape
FlashVape
FlashVape
FlashVape
FlashVape