Firefly Vaporizer

(2)

De Firefly vaporizer kondigt een nieuw tijdperk van draagbare vaporizers aan. Hij maakt gebruik van gevanceerde elektronica om een betrouwbare digitale temperatuurcontrole te garanderen om je favoriete kruiden te verhitten tot een maximumtemperatuur van 204 graden, en het gebruik is doodeenvoudig. De lithium-ion batterij van de Firefly laadt op in minder dan 45 minuten.

249,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Kleur:Rood € 249.00
 • Kleur: Donkergrijs € 249.00
 • Kleur: Rood € 249.00
 • Kleur: Zilver € 249.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Kleur: Rood € 249.00 Uit het assortiment
Kleur: Donkergrijs € 249.00 Uit het assortiment
Kleur: Zilver € 249.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

Checked_yesKruiden Check_NoConcentraten Check_No Resins Check_NoE-liquids


Firefly Vaporizer - een nieuw tijdperk van draagbare vaporizers

De Firefly vaporizer kondigt een nieuw tijdperk aan van draagbare vaporizers. Om een betrouwbare digitale temperatuurcontrole te garanderen maakt hij gebruik van geavanceerde elektronica. Maar het gebruik ervan is snel, intuïtief en heel eenvoudig. De bijgeleverde, zeer krachtige lithium-ion batterij laadt op in minder dan 45 minuten - volledig opgeladen is hij goed voor 50 hijsen. De Firefly warmt direct op - naar een maximumtemperatuur van 204 graden binnen slechts 10 seconden.

De Firefly is niet groter dan een scheerapparaat of een mobiele telefoon en past met zijn afgeronde randen en gladde oppervlak makkelijk in je hand. Dit aantrekkelijke en makkelijk te gebruiken stukje technologie zal je vrienden groen laten zien van jaloezie ...

Hoe de Firefly vaporizer te gebruiken

Voordat je de Firefly de eerste keer gebruikt, moet je de batterij opladen. Hiervoor verwijder je het klepje van het batterijvakje en doe je de batterij erin. Doe het klepje er weer op, plug de adapter in het stopcontact en de DC jack in de Firefly. Het LED-lampje aan de zijkant van het apparaat zal blauw gaan knipperen als de batterij oplaadt. De batterij is volledig opgeladen wanneer het lampje constant blauw brandt - je kunt nu de DC jack eruit halen en de Firefly gebruiken.

LED status

Constant groen: Firefly is aan en klaar voor gebruik
Knipperend groen: Firefly warmt op
Knipperend blauw: Batterij laadt op
Constant blauw: Batterij is volledig opgeladen
Knipperend rood: Batterij is bijna leeg en moet opgeladen worden
Constant amberkleurig: Firefly is te heet en moet enige minuten afkoelen

Om je favoriete kruiden in de Firefly te stoppen, verwijder je het magnetische klepje door het in een van de inkepingen aan de zijkant op te tillen. Vul de verwarmingsholte van borosilicaat losjes tot aan de rand met fijngemalen (maar niet stoffige) kruiden en doe de deksel er weer op. Om het apparaat aan te doen, schuif je de aan-knop naar links. Het LED-lampje zal nu constant groen branden. Druk op de verwarm-knop en houd deze vijf seconden lang ingedrukt terwijl je inhaleert. Hoe langer je inhaleert, hoe rijker de damp. De luchtweg is vrij van plastic en garandeert zo een aangename, consistente damp, zonder ongewenste smaken of geuren. Om te genieten van een zuivere damp en niets anders.

Hoe maak je de Firefly schoon?

De bovenkant van het apparaat en de deksel kunnen met alcoholdoekjes worden schoongeveegd (bijgeleverd in het schoonmaaksetje). Laat de alcohol volledig opdrogen voordat je het apparaat gebruikt. De verwarmingsholte en de dampkanalen in de deksel kunnen schoon worden geveegd met de bijgeleverde borstel. Om het gaasje te verwijderen, gebruik je het bijgeleverde schoonmaakstaafje - gebruik NOOIT metalen voorwerpen, want die kunnen het glas beschadigen. Plaats de Firefly nooit in vloeistof. Giet nooit schoonmaakvloeistof in de verwarmingsholte. Om brandwonden te voorkomen, moet je de Firelfy alleen schoonmaken als hij koud genoeg is om aan te raken.

Inhoud:

Dynamische vaporizer
Zeer krachtige lithium-ion batterij
Oplaadadapter
Draagtasje
Schoonmaaksetje (borsteltje, alcoholdoekjes, extra gaasjes, plastic schoonmaakstaafjes)

De Firefly heeft een 5 jaar durende garantie

Verkrijgbaar in donkergrijs, rood en zilver

VIDEO

Firefly Vaporizer Product Informatie
Merk Firefly
Type Draagbaar

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  22/Dec/2015

  Wunderbar
  Da ich Nichtraucher bin, ist dies endlich der richtige Weg meine Kräuter zu verdampfen. Der Verdampfer ist fast selbsterklärend, funktionierte auf Anhieb und nach 2 Zügen war alles gut. Ich empfehle ein paar videos auf youtube dazu anzugucken, damit man den richtigen Zug bekommt. Schön langsam einatmen hilft meist.

  11/May/2015

  Amazing
  Really great product, I cant fault it. It is really easy to use straight out the box, charges quickly, cleans easy and produces an awesome vape. Thumbs up!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer
Firefly Vaporizer