Volta

(1)

De Volta is een op batterijen werkende vaporizer van VaporGenie. De Volta heeft een krachtige LiFePO batterij die de verwarmingsholte van stroom voorziet; hij is krachtig genoeg om binnen 5-15 seconden de kruiden tot vaporisatietemperatuur te verwarmen. De Volta is gemaakt van gewaxed hard esdoornhout - de deksel is gemaakt van bamboe.

94,50 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

Checked_yesKruiden Check_NoConcentraten Check_No Resins Check_NoE-liquids


Volta (VaporGenie): Bereikt de vaporisatietemperatuur binnen slechts 5-15 seconden

De Volta is een op batterijen werkende vaporizer van VaporGenie. De Volta werkt op één enkele krachtige LiFePO batterij die het verwarmingselement van stroom voorziet. Hij is krachtig genoeg om kruiden in de verwarmingsholte binnen 5-15 seconden naar vaporisatietemperatuur te verwarmen. De Volta is gemaakt van gewaxed hard esdoornhout - de deksel is gemaakt van bamboe. De verhitting wordt ingeschakeld met een drukknop.

De batterij is een 18650 lithium-ion fosfaat batterij (LiFePO). Hij moet worden opgeladen met de bijgeleverde LiFePO oplader. De batterijen gaan erg lang mee, mits je ze niet helemaal laat ontladen - de LED indicator wordt ROOD wanneer de batterij voor 95% is ontladen; stop dan met het gebruik van de VOLTA en laad hem weer op. Een volledig ontladen batterij heeft iets minder dan 2 uur nodig om weer op te laden.

Hoe gebruik je de Volta

1. Vul de kruidenholte voor 1/4 - 1/2 met gemalen kruiden. Vul de holte niet helemaal, want dan werkt hij niet goed.

2. Houd de Volta zo dat de bamboe deksel zich in een verticale positie bevindt en niet omhoog wijst. De kruiden liggen nu bovenop het verwarmingselement.

3. Druk op de knop. De LED indicator wordt nu GROEN, dat betekent dat het verwarmingselement opwarmt.

4. Schud de Volta tijdens het opwarmen, zo laat je de lucht en de kruiden in de verwarmingsholte circuleren - hierdoor wordt alles gelijkmatig verhit. Schud een paar seconden terwijl je de knop ingedrukt houdt. Het duurt ongeveer 5-15 seconden voordat het verwarmingselement is opgewarmd tot vaporisatietemperatuur.

5. Laat de knop los en inhaleer langzaam. Niet inhaleren tijdens het verwarmingsproces.

Inhoud:

Volta vaporizer
2 x 18650 LiFePO batterijen
2 x siliconen batterijdopjes
beschermend waterdicht batterijdoosje
LiFePO oplader

VIDEO

Volta Product Informatie
Type Draagbaar
Reviews (1)
  (1)
  04/Nov/2015

  Offert à un ami
  Nous avons offert ce Vapo a un ami, et après un temps d'adaptation assez court, il semble très content. Cela faisait un moment qu'il désirai s'en acheter un. Fini de se caillai dehors pour ne pas incommoder les gens. Le Vapo c'est la liberté.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Volta
Volta
Volta
Volta
Volta
Volta
Volta
Volta
Volta
Volta
Volta
Volta