PUFFiT 2

PUFFiT 2 is een verbeterde draagbare vaporizer gebaseerd op het voorgaande model. Deze kleine gadget biedt een discreet, veilig en stil gebruik voor een superbe vaporizer ervaring onderweg. Je hebt geen vlam of gas nodig - herlaad hem gewoon met een usb-aansluiting! PUFFiT 2 past makkelijk in de palm van je hand. Hij lijkt op een astma-inhaler en is zodoende een van de onopvallendste vaporizers.

119,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Kleur: Zwart€ 119.00
 • Kleur: Blauw € 119.00
 • Kleur: Zwart € 119.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Kleur: Zwart € 119.00 Uit het assortiment
Kleur: Blauw € 119.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesKruiden         Check_NoConcentraten   Check_No Resins   Check_NoE-liquids  

 


PUFFit 2 - een van de onopvallendste vaporizers

De draagbare vaporizer PUFFiT 2 van Discreet Vape is gebaseerd op het voorgaande model en biedt een zeer discreet, stil en veilig gebruik. Deze verbeterde kleine gadget levert je een superbe vaporizer ervaring onderweg. Je hebt geen vlam of gas nodig - herlaad hem gewoon met de usb-aansluiting! PUFFiT 2 werkt perfect met droge kruiden en concentraten. Hij past makkelijk in de palm van je hand en doordat hij er als een astma-inhaler uitziet, is hij een van de onopvallendste vaporizers die te koop zijn.

Deze nieuwe PUFFiT 2 heeft een 75% langere levensduur en een nog betere dampproductie dan zijn voorganger dankzij het innovatieve design, dat gebruik maakt van een geavanceerd thermisch allooi voor de verwarmingsholte. De PUFFiT 2 is na 20-30 seconden klaar voor de eerste hijs - wacht totdat hij vibreert en geniet dan van de rijke damp.

Reinheid komt na goddelijkheid; de PUFFiT 2 moet na elk gebruik schoon worden gemaakt. Een beetje alcohol op een watje is zeer geschikt hiervoor probeer hem nooit onder stromend water te reinigen. Gebruik geen harde en/of scherpe delen om het gaasje te verwijderen.

Afmetingen: 9,4 cm x 4,8 cm

Inhoud:
- PUFFiT 2 draagbare vaporizer
- 4 vervangende gaasjes
- concentraat gaasje
- aanstamper
- usb-oplader
siliconen hitteschild
handleiding (Engels)

Type Draagbaar
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
PUFFiT 2
PUFFiT 2
PUFFiT 2
PUFFiT 2
PUFFiT 2
PUFFiT 2