Haze Dual V3

(1)

De Haze Dual V3 Vaporizer is de eerste vaporizer met een dubbele kom, zodat je in dezelfde rooksessie afwisselend concentraten, e-liquids en droog kruid kan gebruiken. Gecombineerd met het geavanceerde ontwerp, voor discreet vapen onderweg, en de korte opwarmtijd, is de Haze Dual V3 Vaporizer een van de meest veelzijdige, draagbare vaporizers op de markt.

249,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Kleur: Graphite Grey€ 249.00
 • Kleur: Graphite Grey € 249.00
 • Kleur: Midnight Blue € 249.00
 • Kleur: Stealth Black € 249.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Kleur: Graphite Grey € 249.00 Uit het assortiment
Kleur: Midnight Blue € 249.00 Uit het assortiment
Kleur: Stealth Black € 249.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesKruiden         Check_YesConcentraten  Check_Yes Resins  Check_YesE-liquids  

 


Haze Dual V3: De ultieme veelzijdige vape

De Haze Dual V3 is een draagbare vaporizer, ontworpen om aan alle vaping uitdagingen te voldoen, ongeacht waar je je bevindt. Het dubbele komsysteem zorgt ervoor dat je zowel kruid als vloeistoffen/concentraten veilig en afwisselend kan gebruiken, zonder angst voor lekkages of ongelukjes. Hierdoor is de Haze Dual V3 een van de weinige vaporizers die bijna alles kan vaporiseren. Je hebt geen aparte vaporizers nodig voor je droge kruid, concentraten en vloeistoffen.

De kommen van de Haze Dual V3 worden gescheiden door een laag staal, waarmee verzekerd wordt dat elke kamer op een andere temperatuur kan worden verwarmd, zonder risico op verbranding.

Ook inbegrepen in het ontwerp is een gepatenteerd verwarmingssysteem waarmee de Haze Dual V3 binnen slechts 60-90 seconden een van de vier vooringestelde hittestanden kan bereiken, weergegeven op het LED scherm vooraan. Dit combineert weer met een uniek koelsysteem en een roestvrijstalen of glazen mondstuk om een schone, koele en onaangepaste damp te verzekeren.

Elke hittekamer komt met een afneembaar convectie- en conductiescherm, waardoor de ervaring volledig op maat kan worden gemaakt naar jouw persoonlijke wensen. Het conductiescherm heeft twee open zijdes, waardoor droog materiaal gecontroleerd in contact komt met de hittekamer, terwijl het convectie scherm je materiaal omringt, zodat het niet in direct contact komt met de hittebron.

De Haze Dual V3 bevat een oplaadbare lithium-ion batterij, waarmee het apparaat langdurig kan worden gebruikt, zelfs onderweg. Al deze kenmerken zorgen voor een extreem discrete, lichtgewicht en draagbare vaporizer die een ongekende veelzijdigheid biedt.

Je ontvangt:
1 x Haze Dual V3 Vaporizer
1 x Roestvrijstalen Mondstuk
1 x Glazen Mondstuk
2 x Conductie Roestvrijstalen Schermen
2 x Convectie Roestvrijstalen Schermen
1 x Houder voor concentraten
1 x Houder voor droog materiaal
2 x 2600 mAh 3.7V Oplaadbare Li-Ion Batterijen
1 x Oplader
1 x Reinigingsinstrument
1 x Materiaal instrument
1 x Gebruikershandleiding

Brand Haze
Type Draagbaar
Reviews (1)
  (1)
  02/May/2016

  Superding!!
  Wat een superding! Ik heb deze gekocht omdat wilde stoppen met roken. Toen ben ik op zoek gegaan naar alternatieven en kwam uit bij de vaporizer. Ik heb deze gekocht omdat deze de meeste mogelijkheden van allemaal bood. Het is een inverstering maar daarna is het gebruik ervan supergoedkoop. Ik ben aan het experimenteren met allemaal kruiden met of zonder tabak en ik vind het echt super!! Vooral kruidnagel, munt en gemalen kaneelstok is echt ontzettend lekker. Ik vind het ook gaaf dat hier eliquids in kunnen maar ik vind op dit moment de echte kruiden veel lekkerder en het voelt(en is ook waarschijnlijk) ook veel gezonder!! Wiet heb ik nog niet geprobeerd maar daar heb ik hem persoonlijk ook niet voor gekocht.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3
Haze Dual V3