Dabbie Vaporizer PRO (Portable E-Nail)

Met de Dabbie Vaporizer heb je premium dabbing in de palm van je hand. Deze draagbare dabber wordt geleverd in een metalen koffer met een gecertificeerde titanium nail en ziet er net zo superieur uit als hij voelt. Na een keer opladen, gaat hij wel 40 dabs mee, dus je zit nooit zonder de bevredigende en lonende high, verkregen uit geconcentreerde oliën en extracten.

149,00 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

DABBIE Vaporizer PORTABLE E-NAIL - PREMIUM DABBING, ONDERWEG, IN SECONDEN

Veilig en eenvoudig in gebruik zijn bijvoeglijke naamwoorden die meestal worden gebruikt om iets duurs en degelijks te beschrijven. Dabbie ontkracht dit stereoptype door een eersteklas look te bieden zonder een hoog prijskaartje. De titanium nail, omhuld door hittebestendig Teflon, verwarmt in slechts 20 seconden naar een minimale dabbing temperatuur van 304C (580F). Je bent nooit meer dan enkele seconden verwijderd van een dabbing ervaring!

Voor een nog betere dabbing onderweg bevat het een zeer praktische, glazen, lekvrije bubbler met een geïntegreerde dome zodat de draagbare e-nail kan worden gestript en vervoerd in je jaszak, zonder risico op lekkage. Portable dabbing hoeft niet gecompliceerd te zijn met een eenvoudig te gebruiken magnetische carb cap en dabber, allemaal meegeleverd met het product.

Aangedreven door een vervangbare 18650 batterij, zullen zelfs de meest hardcore dabbers met een max van 40 dabs per geladen batterij tevreden zijn. Echter, het apparaat is oplaadbaar via micro-USB indien nodig. Dabbing is de nieuwe rage en de Dabbie presenteert een kans om deze rage in de palm van je hand te houden, genietend van de krachtige dabs. Wie had gedacht dat het inhaleren van dichte dampen uit geconcentreerde oliën en extracten zo'n lonende ervaring kon zijn!

Inhoud van de levering

1 x Dabbie Portable E-nail
1 x Magnetische standaard
1 x Lithium Ion Batterij
1 x Magnetisch Roestvrijstalen Carb Cap met uitneembare Dabber Tool
1 x lekvrije glazen bubbler tube
2 x Grade 2 Titanium Nails
1 x Dabbie Siliconen Container
1 x USB Oplaadkabel
1 x Opbergkoffer

1 Jaar beperkte garantie

Type Draagbaar

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dabbie Vaporizer PRO (Portable E-Nail)
Dabbie Vaporizer PRO (Portable E-Nail)
Dabbie Vaporizer PRO (Portable E-Nail)
Dabbie Vaporizer PRO (Portable E-Nail)