Dr. Dabber Aurora

(2)

Met de Aurora vaporizer pen, geproduceerd door Dr. Dabber, hoef je slechts de batterij, atomizer en mondstuk via een magnetisch klikje te verbinden en drie keer op de aanknop drukken om te genieten van dampwolken met uitmuntende smaken. Het is doodsimpel met deze vape pen, voorzien van next-generation technologie voor een baanbrekende vape ervaring.

99,00 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer is te gebruiken met:

Kruiden
Concentraten
Hars
E-liquids

Dr. Dabber - Aurora: De next-gen vaporizer

De Aurora is een perfect ontworpen vape pen van Dr. Dabber, een bekend en gerespecteerd merk op de vaporizer markt. De vaporizer beschikt over een variabele voltage batterij, drie verschillende atomizers en de innovatieve, magnetische Snaptech technologie. Daarnaast beschikt het over drie uitgesproken temperatuur instellingen die samengaan met Dr. Dabbers bekroonde 'low heat' technologie.

Met het gestroomlijnde, discrete ontwerp en satijnen afwerking, ziet de Aurora eruit als een vaporizer van hoge kwaliteit. Hiermee ontstaat een stevig en duurzaam product. Maar de Aurora ziet er niet alleen cool uit, hij is ook enorm gebruiksvriendelijk met een eenvoudig te gebruiken power-knop, een heldere LED als indicator en de revolutionaire, magnetische Snaptech technologie, die een einde maakt aan het vast- en losdraaien van de afzonderlijke elementen. Het mondstuk is gevormd en ergonomisch ontworpen voor de best mogelijke luchtstroom. Dit wordt nog verder verbeterd met de toevoeging van het nieuwe shotgun-stijl mondstuk tipje.

Met deze pen krijg je smakelijke dampwolken en hij kan zich daadwerkelijk aanpassen aan de consistentie van je favoriete concentraat met behulp van de drie verschillende atomizers. Gebruik de Dual Quartz Rod atomizer voor oliën met een lagere viscositeit, de Dual Dual Ceramic Rod is geschikt voor de meer was-achtige oliën en de Ceramic Halo Heater werkt het beste voor wassen, omdat er geen lonten of draden aan verbonden zijn.

Als je zoekt naar een eenvoudig te gebruiken vape pen, barstend met innovatieve en revolutionaire technologie om jou een bevredigende ervaring te bieden, kan de Aurora van Dr. Dabber wel eens precies zijn wat je zoekt.

Brand Dr Dabber
Type Draagbaar
Reviews (2)
  (2)
  06/Mar/2018

  Dr dabber
  doet wat hij moet doen handig magnetisch,,,goed te reinigen.Prima product...afz martin

  11/Sep/2017

  DR.Dabber aurora
  Uitstekend product werkt goed ! NR. v.Bennekom.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dr. Dabber Aurora
Dr. Dabber Aurora
Dr. Dabber Aurora
Dr. Dabber Aurora