Loki Touch

Loki Vape's eerste touchscreen verdamper, de Loki Touch, is uniek. De fantastische digitale vaporizer voor oliën en kruiden maakt indruk met een prachtig ontwerp, goede verdamp-prestaties en veel nuttige functies. Het handige en compacte formaat zorgt ervoor dat hij precies in je handpalm past. Zo kun je hem overal mee naartoe nemen.

119,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Loki Vape - Loki Touch: Digitale Vaporizer Met Touchscreen

Loki Vape's Touch is de eerste digitale vaporizer met een touchscreen. De verdamper kan olie en kruiden verdampen. Naast het opvallende ontwerp en gebruiksgemak maakt de Touch indruk met een snelle opwarmtijd van ongeveer een halve minuut. Hij heeft een maximale verdamp-temperatuur van 227°C. Speciale warmtegroeven bovenop de vaporizer dienen als extra bescherming wanneer je droge kruiden verdampt. De warmtegroeven absorberen de hitte voor optimaal comfort tijdens het vapen. Zo worden je handen niet te warm.

GROTE LED DISPLAY MET TOUCH-TOETSEN

De Loki Touch heeft een mooie grote LED display met geïntegreerde touch-toetsen waardoor het toestel erg gemakkelijk te bedienen is. Met de toetsen kun je de verdamp-temperatuur aanpassen naar je eigen voorkeur en je kunt de display afstellen op °F of °C. Er zit ook een indicator op die de resterende levensduur van de batterij aangeeft.

LANGE BATTERIJLEVENSDUUR MET EEN LADING

De Touch heeft een batterijduur van drie uur met een onafgebroken gebruikstijd van 45 minuten, waarmee hij zich onderscheidt van vele andere vaporizers. Als je hem vijf minuten niet gebruikt, schakelt de Touch automatisch uit zodat je niet onnodig de batterij verbruikt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je vergeten bent om het toestel uit te zetten.

GEMAKKELIJKE REINIGING

Een schone vaporizer zorgt voor de beste verdamp-ervaring met een volle en pure smaak. De Loki Touch heeft een doorgang voor een eenvoudige, maar doeltreffende schoonmaak. Zo kun je je vaporizer zorgeloos en effectief reinigen en blijft hij als nieuw zodat je kunt blijven genieten van de beste verdamp-ervaring.

DUURZAME KERAMISCHE OVEN

De Loki Touch-oven is gemaakt van keramiek waardoor deze zeer robuust en duurzaam is. Je kunt essentiële oliën en droge kruiden verdampen. De exclusieve "mond naar oven" doorgang van de Touch zorgt voor een zeer bevredigende en soepele verdamp-ervaring.

COMPACT FORMAAT: PERFECT OM ONDERWEG MEE TE VAPEN

De ergonomische Loki Touch is zeer compact met een afmeting van 3,8cm breed en 12,7cm hoog. Hij past gemakkelijk in je hand. Het compacte formaat maakt de Touch een ideale mobiele vaporizer die je altijd onderweg kunt meenemen. Een micro USB laadkabel is ook inbegrepen.

EEN JAAR FABRIEKSGARANTIE

De Loki Touch heeft één jaar fabrieksgarantie. Als je binnen een jaar na aankoop een probleem hebt met je Touch hoef je je dus geen zorgen te maken!

CONCLUSIE

De Loki Touch is een hele prettige vaporizer waarvan het opvallend moderne en fantasierijke design en de handige functies niets afdoen aan de uitstekende verdamp-prestaties. Met name voor vapen onderweg is de Loki Touch een aanrader!

Type Draagbaar
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Loki Touch
Loki Touch
Loki Touch
Loki Touch
Loki Touch
Loki Touch