Northern Delights Auto (VIP Seeds) feminized

(7)

Northern Delights Auto van VIP Seeds is een automatisch bloeiende soort die gemakkelijk je dagelijks geconsumeerde wietje wordt. De hanteerbare roes en de langdurende effecten maken haar een geweldige keus voor iedere dag. Ze heeft tevens snelle groeitijden en vereist erg weinig kweekvaardigheden en zodoende is ze de perfecte keus voor beginnende en commerciële kwekers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (7)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - Northern Delights Auto: Een geweldige soort voor je dagelijkse behoeften

Northern Lights Auto van VIP Seeds is het genetische resultaat van het vermengen van de immer populaire Northern Lights #5 met Haze. Dit heeft een automatisch bloeiende soort gecreëerd die het beste van beide planten in zich verenigt en milde, langdurende effecten, korte bloeitijden en gulle opbrengsten heeft. Ze heeft voor ieder wat wils, ongeacht je rookervaring of kweekvaardigheden.

Northern Delights Auto staat goed bekend om haar unieke en gewilde smaak. Ze is een mooie mix van wierook en fruitige Haze, gevolgd door ondertonen van sandelhout. Ze veroorzaakt een milde, maar langdurende, cerebrale roes evenals een licht lichamelijk effect. Hierdoor is ze een ideale keus voor degenen die op zoek zijn naar een heerlijke blow voor iedere dag; iets om de scherpe randjes van de dag mee af te halen zonder je daarbij ervan te weerhouden te functioneren. De lichte lichamelijke effecten zijn uitstekend voor de behandeling van ontstekingen, artritis en het verlichten van matige pijn zonder daarbij je dagelijkse routine te verstoren.

De plant wordt dankzij de dominantie van Indica behoorlijk kort en compact. Ze produceert een overvloed aan dikke, pluizige toppen die een weelderige oogst produceren. Northern Delights Auto is makkelijk te kweken en kan zowel binnen als buiten (in warmere klimaten) gedijen. De relatief kleine omvang en lage geuruitstoot zijn aantrekkelijk voor de guerrillakweker die een discrete plant zoekt. De snelle bloei en de hoge opbrengsten maken haar een betrouwbare keus voor commerciële kwekers - de bloeitijden duren in de binnenkweek ruwweg 65 dagen. Deze soort heeft voor ieder wat wils.

Northern Delights Auto van VIP Seeds is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Je kunt in de binnenkweek voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van ongeveer 650 g/m², of in de buitenkweek 450-600 g/plant. Dit is een geweldige allrounder die aan de dagelijkse behoeften van de meeste kwekers tegemoet zal komen. Bovendien is ze voor degenen die nog onbekend zijn met de geneugten van wiet een goede starter.

Northern Delights Auto (VIP Seeds) feminized Product Informatie
Merk VIP Seeds
Ouders Afgan x Skunk x Haze Auto
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (7)
    (7)
    Bekijk alle reviews
    21/Dec/2022

    Läuft
    Bin zufrieden. Lief alles nach Plan. Menge etwas unter der Angabe. Beim Thema Größe kann man sich streiten. Gerne wieder

    D. M.
    13/Jun/2022

    Good for beginners
    Strong Seed, grows like hell even with simple equipment! Smells discreet, good for stealth growing.

    S. S.
    04/Jul/2021

    not reliable
    2 out of 6 seeds germinated and one of the two planta turned out to be a photoperiod. not reliable

    G. T.
    21/Jul/2020

    NORTHERN DELIGHTS AUTO
    Belle petite plante ! La graine a germer en 48h, une tres bonne odeur, reste plus qu'a gouter ;) merci Zamnezia

    N. G.
    17/Feb/2018

    0 out of 3
    0 out of 3. Not even crack :( 1. time that something like that happend to me Nicht eine wollte keimen. Ist mir noch nie passiert.

    A. S.
    08/Sep/2017

    Klasse
    Bin sehr zufrieden. Keimen gut, Wachstum sehr gut. Ernte steht noch aus.

    M. S.
    03/Sep/2017

    TOP Pflanze
    Es war wirklich eine Freude diese tolle Dame zu ziehen. Ertrag bei 600W liegt bei 1gr/W das ist n Wort !!! Schmeckt toll und die Wirkung... Ganz i Gegenteil zur Beschreibung haut es einen ziemlich um. Pflanzen werden auch sehr hoch, was zu Problemen beim Anbau mit anderen Autoflowern führen kann !

    C. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Northern Delights Auto (VIP Seeds) feminized
Northern Delights Auto (VIP Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.