VIP Auto (VIP Seeds) feminized

(2)

VIP Auto van VIP Seeds is een automatisch bloeiende hybride met een vleugje Haze. Ze groeit makkelijk en is geschikt voor alle niveau's van kweekervaring. VIP Auto heeft een relatief korte kweektijd en een gulle opbrengst; ze zal je op elke mogelijke manier doen ontspannen met haar sterke, gemengde high. Zorg dat je dit juweeltje uitprobeert; een betrouwbare soort met een vruchtbare ervaring.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - VIP Auto: een sterke en stabiele geestelijke en lichamelijke high

VIP Auto van VIP Seeds is het resultaat van de genetische mix van White Dwarf en Northern Lights. Deze automatisch bloeiende soort heeft geweldige kwaliteiten van beide ouders en is een makkelijk te kweken, veerkrachtige, snelgroeiende schoonheid die een grote opbrengst te bieden heeft - daarom is ze een goede allrounder en een soort die voor elk wat wils heeft.

Deze soort heeft een onderscheidend en speciaal aroma dat iedereen wel zal bevallen - fris, muntachtig en fleurig. Ze veroorzaakt een sterke Indica roes met hinten van Haze en is zodoende ontspannend voor zowel lichaam en geest. VIP Auto is een geweldige keus voor aan het einde van de dag wanneer je na het werk alles los wilt laten; of voor wanneer je met vrienden op een warme, zomerse dag in de tuin zit en ontspant. Met deze wiet kun je lekker loungen in de zon en ze stimuleert je gedachtengang en de conversatie. De high is sterk en houdt lang aan, zorg dus dat je er klaar voor bent. Nieuwe rokers zouden haar voorzichtig moeten roken om niet aan de bank vastgenageld te worden. De gemengde high maakt haar een geweldige soort voor medicinale gebruikers die aan ontspanning toe zijn. Ze helpt om pijn te bestrijden en stress en angst te verlichten.

Zoals de meeste door Indica gedomineerde soorten wordt VIP Auto kort en compact. Dit maakt haar een betrouwbare optie voor guerrillakwekers en verder iedereen die een discrete plant wil. Het gemak waarmee je deze plant kweekt en onderhoudt, maakt haar tot een ideale keus voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Ze pronkt met korte groeitijden van ruwweg 60 dagen voor een optimale opbrengst in de binnenkweek, en dit is aantrekkelijk voor commerciële kwekers die een snelle opbrengst willen.

VIP Auto van VIP Seeds is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Je kunt in de binnenkweek voor je tijd en moeite een oogst verwachten van 500 g/m²; buiten is dat 350-600 g/plant.

VIP Auto (VIP Seeds) feminized Product Informatie
Merk VIP Seeds
Ouders Auto AK x White Dwarf
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    26/Jul/2022

    3 von 3
    alle gekeimt !!!

    S. B.
    26/Dec/2020

    Nice
    Klein und stark , zum relaxen genau richtig. Wuchs teilweise echt buschig. Braucht nicht viel Dünger!!!

    E. W.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
VIP Auto (VIP Seeds) feminized
VIP Auto (VIP Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.