VIP Dwarf Auto (VIP Seeds) feminized

(11)

VIP Dwarf Auto van VIP Seeds is een autoflowering soort die zwaar inslaat. Ze produceert een sterke, knock-out high die de eerste keus is van veel medicinale gebruikers. Ze blijft klein en gedijt in de meeste omgevingen, ideaal dus voor zowel beginners als experts. Zorg dat je deze krachtige soort niet mist, er zijn niet veel soorten als deze.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (11)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - VIP Dwarf Auto: Zet je schrap voor een genadeklap

VIP Dwarf Auto van VIP Seeds is het genetische kindje van een kruising tussen White Dwarf en een andere autoflowering soort. De naam doet al vermoeden dat het resultaat klein en gedrongen is, maar ze is ook veerkrachtig en levert een heftige genadeklap. Ze is niet veeleisend en groeit snel, waarbij ze hoge opbrengsten levert. Dit is een buitengewone keuze voor elke kweker, los van de omstandigheden en ervaring.

Deze soort heeft een geweldige, prikkelende smaak die omschreven kan worden als een fruitige bessen smaak met ondertonen van hasj. Het wekt een krachtige indica stone op, ontspant het lichaam en verlicht spanning. Geweldig aan het eind van de dag of in het weekend, als je nergens zin in hebt en gewoon wil chillen, of dat nu met vrienden is of in je eentje. De intense kracht komt van de hoge THC- en CBD niveaus. Hierdoor is ze enorm populair in medicinale kringen en niet zonder reden. De diepe stone is geweldig voor het verlichten van pijn, ontstekingen, slapeloosheid, stress en angst. Beginnende rokers die op zoek zijn naar een beetje ontspanning moeten voorzichtig zijn en een beetje respect tonen; deze dwerg kan je gemakkelijk overweldigen.

Zoals gezegd, blijft VIP Dwarf Auto vrij klein. De gedrongen bouw maakt haar een ideale plant voor diegenen die niet teveel aandacht op zich willen vestigen. Ze is zeer weerbaar tegen schimmels en vocht, wat haar een sterke keuze maakt, en vraagt relatief weinig onderhoud. Dit maakt haar ook ideaal voor beginnende kwekers. Meer ervaren en commerciële kwekers zullen ook niet teleurgesteld worden in hun keuze. De eenvoudige teelt houdt in dat het een ongecompliceerde manier is om hoge hoeveelheden sterke wiet te verkrijgen, waardoor de kweker tijd heeft zich te richten op de meer uitdagende soorten.

VIP Dwarf Auto van VIP Seeds is geschikt voor binnen- buiten en kasteelt. De plant kan binnen ongeveer 0,6m hoog worden en 0,8m buiten. De groeiperiode bedraagt binnen ongeveer 60 dagen voor een optimale opbrengst. De beloning voor je tijd en moeite bedraagt binnen ongeveer 500g/m2 en buiten ongeveer 350/600g per plant.

VIP Dwarf Auto (VIP Seeds) feminized Product Informatie
Merk VIP Seeds
Ouders White Dwarf x Auto
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
Hoogte (Indoor) 60cm
Hoogte (Outdoor) 80cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (11)
    (11)
    Bekijk alle reviews
    21/Feb/2024

    0%
    0% A éviter

    B. B.
    14/Apr/2021

    super produit
    je vous la recommande elle a très bon gout et un rendement correcte

    J. A.
    03/Aug/2020

    Vip dwarf
    Een hele snelle groei. Heb ze nu ook verplant in een nieuw pottje. Daarna naar een grotere pot om tot oogst te laten komen. Van de 3 zijn er helaas maar 1 uit gekomen. Waarschijnlijk mijn fout door het gebruik van een kweek serre. Was eens een nieuw methode om te proberen. Ik blijf de goede en normale methode gebruiken Een mini serre zal ik moeten leren. Helaas heb ik er 2 verprutst door een onervaren en nieuw methode te proberen met mini serre. Helaas

    S. S.
    07/Jul/2020

    100%
    100% germinazione. 100% soddisfazione.

    M. Z.
    01/Jul/2019

    3+1 gratis?
    op de verpakking stond 3+1 gratis, zaten maar 3 in en daarvan is er maar 1 ontkiemd. teleurstelling!

    M. C.
    03/Apr/2019

    Outdoor
    OK

    M. M.
    18/Sep/2017

    first plant
    This plant is starting out as a small plant. Gota quickone for comparison, the quick one i planted a week later or so, but is already bigger. Loving my dwarf:)

    M. V.
    08/Aug/2017

    Guter unkomplizierter Stain
    Bin sehr zufrieden. Gutes Keimverhalten, überschaubare Grösse ca. 50-70cm, schöne lockere Blüten, die gut zu ernten und trocknen sind. Ertrag ca. 50-80 gr. Outdoor

    C. V.
    06/Jul/2015

    Very easy to grow
    small but very helthy plants , full of resin .Very good choice

    J. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
VIP Dwarf Auto (VIP Seeds) feminized
VIP Dwarf Auto (VIP Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.