Chingis Khan (VIP Seeds) feminized

Chingis Khan is exclusief verkrijgbaar bij VIP Seeds en heeft de reputatie de sterkste soort in hun assortiment te zijn. Ze is gemaakt voor de liefhebbers en zal zeker niet teleurstellen. Met een intense lichamelijke stone en een onvergetelijke smaak, is Chingis Khan absoluut het proberen waard en zal zeker een favoriet worden.

22,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 22.00
 • Aantal zaden: 3 € 22.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - chingis Khan: Voor liefhebbers, door liefhebbers

Chingis Khan van VIP Seeds is de exclusieve mix van twee zeer populaire soorten. VIP Seeds nam de wereldberoemde AK-47 en Amnesia Haze en maakte hun meest krachtige soort tot nu toe. Het is een veelzijdige plant die je rechtvaardig zal belonen voor je tijd en moeite.

Deze soort heeft een unieke smaak die door liefhebbers zeer op prijs wordt gesteld. Je zult meerdere lagen aan smaken vinden, variërend van karamel tot fruitige meloen en zelfs mint. Het is een van de sterkere eigenschappen van Chingis Khan en is zeer gewild bij de oude garde. Ze zal een zeer sterke indica high opwekken en de brute kracht alleen zal je van je sokken blazen. Het resultaat hiervan is dat onervaren gebruikers wordt aangeraden voorzichtig te doen, maar oude rotten en kenners zullen van elk moment genieten. Als je een ervaren roker bent die deze dame nog niet hebt geprobeerd, moet je haar zeker toevoegen aan je speciale collectie. De kracht maakt haar een geweldige keuze voor medicinale gebruikers die pijn, stress en angst willen verlichten; het zal je ellende verslaan.

Chingis Khan produceert dikke, compacte toppen vol hars. Zo veel zelfs, dat je haar takken wellicht moet ondersteunen bij de bloei omdat ze onder het gewicht kunnen bezwijken. De bladeren zijn breed en krijgen een aantrekkelijke diepgroene kleur. Chingis Khan doet het goed in de binnenteelt, maar ook buiten in de warmere, vochtige klimaten.

Chingis Khan van VIP Seeds is geschikt voor binnen- en buitenkweek en kweek in de kas. Voor je tijd en moeite kan je binnen een oogst verwachten van ongeveer 450g/m2 en buiten 400-600g per plant. Deze dame is enorm krachtig en liefhebbers, en iedereen die op zoek is naar die ene speciale soort, moeten haar zeker toevoegen aan hun collectie.

Genetica 80% indica / 20% sativa
Ouders AK 47 x Amnesia Haze
Bloeitijd 60-65 days
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor 450 g/m2
Opbrengst Outdoor 400-600 g/plant
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chingis Khan (VIP Seeds) feminized
Chingis Khan (VIP Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.