Critical VIP (VIP Seeds) feminized

Critical VIP van VIP Seeds biedt een rechttoe rechtaan soort die makkelijk te kweken is en een rijkelijke oogst oplevert. Bekend om haar sterke Indica highs en een perfecte eerste stap voor nieuwe kwekers en een uitstekende blow voor wie een luie dag wil. Critical VIP produceert snel hoge opbrengsten en valt bij bijna iedereen in de smaak - deze soort krijgt een plekje in ieders collectie.

22,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 22.00
 • Aantal zaden: 3 € 22.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - Critical VIP: Een makkelijk te onderhouden soort

Critical VIP van VIP Seeds is het resultaat van een kruising van een Afghaanse soort en een Skunk. Deze combinatie van Afghaan en Skunk kracht resulteerde in een soort met geweldige smaken en opbrengsten. Het is een killer combinatie die je naar nieuwe hoogten brengt.

Critical VIP veroorzaakt een sterke, lichamelijke roes die koele vibraties door je hele lichaam stuurt. Het is een perfecte manier om je dag mee te eindigen en je zult mild en ontspannen gestemd worden. De kracht van Critical VIP nagelt je met gemak in een dromerige, gelukzalig staat aan je bank vast. Hierdoor is ze erg populair onder medicinale gebruikers en is ze ideaal om stress, angst, chronische pijn en slapeloosheid mee te bestrijden. Groentjes zouden voorzichtig moeten zijn, want ze slaat je zomaar van je sokken!

In tegenstelling tot het product dat ze produceert, lijkt de plant tijdens haar groei op een Sativa. Ze produceert een overvloed aan grote, compacte, met kristal bedekte toppen die je niet zullen teleurstellen. Dit is een zeer betrouwbare soort als je haar binnen kweekt en ze heeft onder binnenkwekers de reputatie van een soort die nooit faalt. Ze is werkelijk zeer eenvoudig te kweken en vereist weinig aandacht; Critical VIP gedijt ook in de sea-of-green en de screen-of-green methode en daarom is ze een goede keus voor nieuwe kwekers of kwekers die geavanceerdere kweekmethoden willen gaan toepassen. Deze soort heeft in een indoor setting voor een optimale oogst ongeveer 55-65 dagen nodig - hierdoor is ze een erg aantrekkelijke keus voor de commerciële kweker die een efficiënte, betrouwbare en makkelijke soort zoekt om te kweken. De opbrengst die je ontvangt zal ook niet teleurstellen.

Critical VIP van VIP Seeds is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Onder de juiste omstandigheden kun je voor je tijd en moeite binnen een opbrengst verwachten van ruwweg 500 g/m² en buiten 500-700 g/plant. Zoals eerder al vermeld, is dit een erg krachtige soort met een hoog THC-gehalte - beginners die van deze soort willen genieten, moeten haar dus met respect behandelen om het beste uit haar te halen.

Merk VIP Seeds
Genetica Indica/Sativa
Ouders Afghan x Skunk
Bloeitijd 55-65 days
THC Hoog
Opbrengst Indoor 500 g/m2
Opbrengst Outdoor 500-700 g/plant
Oogst (Outdoor) Eind September
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical VIP (VIP Seeds) feminized
Critical VIP (VIP Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.