VIP Mix (VIP Seeds) feminized

(1)

De VIP Mix biedt kwekers de mogelijkheid om te proeven van alle heerlijkheden uit het feminized assortiment van VIP Seeds. De mix bevat een selectie van Sativa's en Indica's die een brede variatie aan highs en smaken biedt. Perfect voor degenen die onzeker zijn over wat VIP Seeds te bieden heeft en die een selectie willen uitproberen alvorens één soort te kiezen.

17,30 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 17.30
 • Aantal zaden: 3 € 17.30
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - VIP Mix: een winnende mix

De VIP Mix is het antwoord van VIP op degenen die niet kunnen kiezen, een verscheidenheid aan soorten willen uitproberen alvorens te kiezen of gewoon een selectie willen hebben voor hun dagelijkse blow. De mix zal ook de meer ervaren kwekers aanspreken die hun eigen hybriden willen kweken - deze selectie geeft je alle hoogkwalitatieve soorten die je nodig hebt. De zaadjes in deze mix zijn stuk voor stuk voorbeeldige soorten met het beste en meest zorgvuldig ontwikkelde genenpakket. Elke soort heeft iets dat de moeite waard is en als je deze mix kiest, kun je ze allemaal uitproberen!

De soorten in deze mix hebben een variëteit aan uitgelezen smaken en geuren en veroorzaken een verscheidenheid aan highs: sterke, cerebrale highs die de in jou verborgen creativiteit losmaken tot aan zware, lichamelijke stones waardoor je je dagelijkse pijn en ellende kunt vergeten. Dit is werkelijk een veelzijdige mix en je zult voor iedere situatie een soort vinden - zoals een sociale, een dag tot dag en een voor algemene ontspanning. De krachtige kwaliteit van deze soorten maakt ze ideaal voor het behandelen van een heleboel medische problemen, zoals pijn, angst, stress en slapeloosheid. Als je houdt van een variëteit aan highs en niet al je geld op één paard wilt zetten, dan is dit dé keus voor jou! Waarom zou je genoegen nemen met één mooie dame als je ze allemaal kunt hebben?

Deze soorten zullen enorm verschillen in uiterlijk en hoogte en als je ze allemaal bij elkaar laat groeien, levert dat een schitterend schouwspel op. Afhankelijk van de soort duren de kweektijden binnen ruwweg 55-75 dagen. Als je haar buiten kweekt, kunnen sommige Sativa's hoger dan 3 meter worden!

De VIP Mix van VIP Seeds is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Je kunt voor je tijd en moeite afhankelijk van de soort een opbrengst verwachten van meer dan 500 g/m². Bijna alle soorten van VIP Seeds hebben een hoog THC-gehalte en beginnende rokers zouden hier rekening mee moeten houden voordat ze zich aan haar overgeven.

Merk VIP Seeds
Genetica Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)
  14/Feb/2018

  1/3
  1/3 results

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
VIP Mix (VIP Seeds) feminized
VIP Mix (VIP Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.