White Berry (VIP Seeds) feminized

White Berry van VIP Seeds biedt een heldere high van connaisseur kwaliteit. Aan het einde van de bloei zijn de toppen bedekt met een laag witte kristallen. Deze kruising van Strawberry en Black Domina, werd vervolgens gekruist met een van VIP Seeds' Sativa's. White Berry heeft een bloeiperiode van 9-10 weken en ontwikkelt suikerachtige toppen en veel kleverige, aromatische hars.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - White Berry: Sativa-dominant, harsrijk en kristal-bedekt

VIP Seeds kruiste de prestigieuze genen van Black Domina met fruitige Strawberry en maakte deze hybride af met een van hun eigen Sativa's. White Berry is duidelijk sativa-dominant en biedt een combinatie tussen een Indica-stijl harsproductie en typische Sativa kenmerken als het gaat om het uiterlijk en de kweekeigenschappen. De beslissing van VIP Seeds om deze variant White Berry te noemen, wordt verklaard tijdens de late bloei: Extreme hoeveelheden witte, suikerachtige kristallen zullen prachtig uitziende toppen bedekken.

White Berry ontwikkelt zich met een ietwat open structuur, met een gemiddeld tot groot formaat en showt haar Sativa dominantie ook via de dunne, lange bladeren en vrij lange afstand tussen de internoden. De centrale top zal gigantisch worden, een reden waarom kwekers deze soort wellicht willen kweken in een Sea of Green, hoewel diverse methoden denkbaar zijn, inclusief de ScrOG techniek. De bloeiperiode bedraagt 9-10 weken en hierna worden kwekers van White Berry beloond met ongelooflijk ijzige toppen.

De smaak van White Berry combineert fruitige elementen van Strawberry met peperachtige en kruidige tonen van Black Domina, een soort die ook bijdraagt met smaken van Hash Plant en Afghani. VIP Seeds' Sativa verzacht de Indica invloed als het gaat om effecten en smaken en voegt opwekkende elementen toe aan de anders voornamelijk ontspannende, lichamelijke stone. Rokers zullen langzaam afdrijven in een prettige, kalme toestand en genieten van een heldere, cerebrale high die diepgaande gedachten opwekt.

White Berry zal waarschijnlijk de volgende, ijzige dame worden die een lach op je gezicht tovert. Niet alleen zal haar sneeuwwitte uiterlijk in de late bloei je plezieren, haar aanlokkelijke geur is verslavend. White Berry heeft Domina genen, maar is enorm gul, dus bestel jouw dosis harsachtige, kleverige liefde vandaag nog!

White Berry (VIP Seeds) feminized Product Informatie
Merk VIP Seeds
Ouders Domina x Strawberry x Undisclosed Sativa
Genetica 35% Indica / 65% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Berry (VIP Seeds) feminized
White Berry (VIP Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.