Power VIP (VIP Seeds) feminized

(6)

Power VIP is een kruising tussen South African Sativa genen met zorgvuldig handgeselecteerde Indica's. Deze soort heeft zowel binnen als buiten enorm potentieel en bereikt de volwassenheid na een bloeiperiode van 65-70 dagen. Buitenkwekers zullen in oktober 400-600g/plant oogsten. Power VIP produceert met hars doordrenkte toppen en levert binnen tot 450g/m². Sterke, psychoactieve effecten!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - Power VIP: Sativa effecten en zoete Indica smaken

VIP Seeds verrijkte de genetische opmaak van een South African Sativa met ongeveer 40% Indica genen om de prestaties te verbeteren, zowel binnen als buiten. Sativa-dominante hybrides uit Zuid-Afrika worden gewaardeerd om hun vermogen een heldere, mentale high op te wekken en hun scherpe, peperachtige smaak. Het hybridiseren van zo'n soort met een hars producerende Indica resulteerde in Power VIP.

Er is een bloeiperiode van 65-70 dagen nodig om binnen tot 450g/m² te produceren. Andere, sativa-dominante, soorten met soortgelijke opbrengsten hebben meestal veel langer nodig om de volwassenheid te bereiken. De Indica genen zijn verantwoordelijk voor de kortere bloeiperiode en hebben het mogelijk gemaakt dat Power VIP buiten kan worden gekweekt, waar ze 400-600g per plant kan produceren. Deze planten verdriedubbelen in formaat zodra ze de bloeiperiode hebben bereikt, waardoor binnenkwekers al vroeg naar een 12/12 verlichtingsregime moeten schakelen.

Het effect van Power VIP wordt enorm beïnvloed door haar Sativa erfgoed en is zeer sterk, mentaal opwekkend en psychoactief. Het THC niveau werd getest op 20% en hars wordt in overvloed geproduceerd. Zodra deze torenhoge Sativa high piekt en het keerpunt bereikt, zal een diep ontspannend Indica effect zich door het lichaam verspreiden. De smaak van Power VIP profiteert van zoete Indica smaken, die mengen met de vrij pittige African Sativa aroma's om een soepele mix te vormen.

Power VIP is niet voor iedereen! Ze is voor diegenen die de prikkelende smaken en opwekkende Sativa effecten wensen, die vaak geassocieerd worden met soorten als Pure Power Plant en andere, zuivere Sativa's van Zuid-Afrikaanse afkomst. Het voordeel is dat kwekers hun planten na een relatief korte bloeiperiode kunnen oogsten, waardoor binnen een snelle doorlooptijd wordt bereikt, maar ook buitenkwekers kunnen oogsten voor het weer omslaat.

Power VIP (VIP Seeds) feminized Product Informatie
Merk VIP Seeds
Ouders African Sativa x Undisclosed Indica
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 20%
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 600g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    27/Mar/2024

    Mauvaise graines
    Aucune de mes graines ont germer sur c'est graine la . Vraiment vraiment dessus pffff.

    B. C.
    03/Mar/2024

    Coole Pracht
    Sticht aus den anderen Pflanzen hervor und kann es kaum erwarten sie zu Ernten

    S. S.
    09/Feb/2024

    Top Keimquote!
    Seedpack war 3+1. Nach 2 Tagen 4 von 4 gekeimt. Der Wahnsinn! Bin gespannt wie es weiter geht!

    J. H.
    15/Jun/2022

    Cool
    Très bien

    C. L.
    18/Nov/2021

    Culture top !
    Facile, bonne, rien a dire !

    A. P.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Power VIP (VIP Seeds) feminized
Power VIP (VIP Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.