Mr. Fix (VIP Seeds) feminized

Mr. Fix is populair in Oost-Europa en werd gecreëerd door de kort-bloeiende Crimea Indica uit Oekraïne te kruisen met een taaie soort uit de bergregio's van Tadzjikistan. Deze hybride bezit de kracht van een zwaargewicht bokskampioen en barre weersomstandigheden zijn geen probleem. Oogsten tot wel 350-500g per plant zijn haalbaar in een korte bloeiperiode van 60 dagen.

18,00
13,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 13.50
 • Aantal zaden: 3 € 13.50
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - Mr. Fix: Korte bloeiperiode en geweldig voor buiten

VIP Seeds creëerde een krachtige en uitbundige hybride door de stevige genen uit Tadzjikistan, een bergachtig land ten noorden van Afghanistan, te kruisen met Crimea Indica. Crimea Indica, oorspronkelijk uit Oekraïne en bekend vanwege haar snelle bloeiperiode, is een cannabis variant die hoog in aanzien staat bij Oost-Europese buitenkwekers.

Mr. Fix is een veelzijdige plant, die binnen, buiten of in een kas kan worden gekweekt. De voordelen van de enorme energie, taaiheid en een korte bloeiperiode zullen in verschillende set-ups meespelen. Je kan je wellicht voorstellen dat vooral buitenkwekers in een gematigd tot koud klimaat kunnen profiteren van de bovengenoemde voordelen. Buiten is een oogst van 350-500g per plant niet ongebruikelijk en de gemiddelde bloeiperiode eindigt na 60 dagen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Binnenkwekers oogsten ongeveer 350g/m².

Deze Oost-Europese mix biedt een krachtig en langdurig effect. Het THC-niveau werd getest als "hoog" en VIP Seeds presteerde het de hoeveelheid Sativa genen te verhogen naar 50%, waardoor het effect van deze soort voornamelijk opwekkend begint, maar mettertijd verschuift naar een meer relaxt gevoel. Mr. Fix laat absoluut knockout potentieel zien, maar alleen wanneer grotere hoeveelheden worden geconsumeerd.

Mr. Fix van VIP Seeds kan worden beschouwd als een geweldige keuze voor buitenkwekers in Noord-, Centraal- en Oost-Europa, waar het klimaat niet altijd ideaal is om cannabis te kweken. Genen uit de berggebieden van Tadzjikistan, gemengd met Crimea Indica zullen niet falen in het leveren van geweldige resultaten in uitdagende weersomstandigheden, maar zullen binnen ook floreren.

Genetica 50% Sativa / 50% Indica
Ouders Crimean indicates x Tadzhikistan
Bloeitijd 60 days
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Indoor 350 g/m2
Opbrengst Outdoor 350-500 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mr. Fix (VIP Seeds) feminized
Mr. Fix (VIP Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.