Landysh (VIP Seeds) feminized

(2)

VIP Seeds creëerde Landysh door Hawaiian en Afghan genen te kruisen met hun elitekloon Skunk2. Ze is een krachtige, indica-dominante plant die tijdens de bloei prachtige paarse tinten ontwikkelt, afhankelijk van het fenotype en de temperatuur. Landysh levert binnen tot 500g/m², maar kan ook buiten floreren. Planten worden 100-140cm en stralen exotische aroma's uit met een vleugje lavendel.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - Landysh: Exotische smaken en Hawaiian genen

Landysh is een driewegkruising tussen Hawaiian, Afghan en Vip Seeds' Skunk2 genen. De overwegend Sativa genen van Hawaiian zijn bekend om haar verse smaken, die doen denken aan tropisch fruit, en wekken een creatieve, vrolijke en mentale high op. Het kruisen van deze genen met Afghani soorten en Skunk2 verbeterde de algemene energie, voegde een paars kenmerk toe en maakten Landysh geschikt om buiten te worden gekweekt.

Een grote productie van aromatische toppen kan worden verwacht, zowel binnen als buiten. Binnen is een opbrengst van 400-500g/m² niet ongebruikelijk onder goede omstandigheden en planten zullen 100-140cm hoog worden. Deze soort kan prima buiten worden gekweekt in een gematigd klimaat, maar zelfs droge omstandigheden zullen geen grote problemen veroorzaken. Een lagere nachttemperatuur zal de kans op de ontwikkeling van prachtige, paarse tinten tijdens de bloei vergroten.

De smaak van Landysh is erg uniek en kan worden beschreven als een mix tussen de exotische smaken van Hawaiian, met een snufje Skunk kruidigheid en bloemrijke vleugen lavendel. Aroma's herinneren rokers aan wilde lentebloemen, waardoor Landysh enorm lekker ruikt. Deze soort biedt een vrij milde rook als het gaat om effecten en kracht. De rook is prettig, maar niet overweldigend en kan worden gevoeld na slechts een paar trekjes, gecombineerd met een gevoel van innerlijk geluk.

Landysh biedt een overheerlijke wiet waar met regelmaat van kan worden genoten, overdag of in de avond. Deze planten kunnen zich razendsnel aanpassen aan verschillende omgevingen en kunnen op meerdere manieren worden gekweekt. Het is een optie die het overwegen waard is voor kwekers die de voorkeur geven aan toppen met exotische smaken en vrij milde effecten; ideaal voor dagelijks gebruik.

Landysh (VIP Seeds) feminized Product Informatie
Merk VIP Seeds
Ouders Hawaiian Afghan x Skunk 2
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) 140cm
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    22/May/2019

    So far all good
    Received the seeds very fast, clean and professionally packed. Impatient to start popping the seeds

    T. W.
    07/Jan/2019

    Eine der besten Blümchen bisher...
    In jeder Hinsicht toll. 100% Keimung und geschmacklich ein Highlight. Ich werde sie sicher noch mal anbauen. :)

    Y. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Landysh (VIP Seeds) feminized
Landysh (VIP Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.