Colombian Sweet (VIP Seeds) feminized

Colombian Sweet van VIP seeds helt ietwat over naar haar Afghan erfgoed, met 60% Indica genen, en is ontstaan uit een kruising van Northern Lights met een zoet smakende Colombian Sativa. Binnenkwekers kunnen opbrengsten tot 450g/m² verwachten in een bloeiperiode van 60-65 dagen. Wanneer Colombian Sweet buiten wordt gekweekt, kan 400-600g per plant worden verwacht, afhankelijk van het klimaat.

18,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 18.00
 • Aantal zaden: 3 € 18.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds – Colombian Sweet: Northern Lights x Colombian Sativa

Colombian Sweet is een cannabis soort die de korte bloeiperiode en het geweldige productiepotentieel van Northern Lights combineert met een Sativa landras van Colombian afkomst. VIP seeds verkreeg deze buitengewoon zoet smakende Colombian Sativa uit een landelijk gebied in Carmen de la Viagra. Colombian Sweet is licht indica-dominant (60%), maar wordt ook gekenmerkt door typische Sativa eigenschappen en effecten.

De meest opmerkelijke kweekeigenschap van deze hybride is haar korte bloeiperiode van 60-65 dagen. Pure Sativa landrassen van Colombiaanse afkomst vragen meestal veel tijd om de volwassenheid te bereiken en zijn daarom vaak onhandig voor de gemiddelde recreatieve kweker. Buiten kweken in Noord-Europese klimaten kan vaak lastig zijn. Colombian Sweet maakt dit veel eenvoudiger en is veel geschikter om te worden gekweekt door kwekers van alle niveaus, zowel binnen als buiten. De oogst binnen piekt op 450g/m² en buitenkwekers oogsten ongeveer 400-600g per plant.

Cannabis liefhebbers zullen enthousiast zijn over het opmerkelijk zoete, aromatische profiel van deze soort. Northern Lights heeft ook bijgedragen met subtiele, kruidige hints op de achtergrond, maar over het algemeen zal de zoetigheid doorschijnen. Voor wat betreft de effecten, zal Colombian Sweet de langdurige en cerebrale buzz combineren, die vaak wordt geassocieerd met andere (deels) Colombian soorten (zoals bijvoorbeeld AK-47), met de diep ontspannende, lichamelijke stone van Northern Lights.

Het kweken van cannabis speelt een belangrijke rol in de Colombiaanse cultuur, waardoor een grote variatie landrassen al generaties lang wordt gekweekt. De Oorlog tegen Drugs, dat ooit zwaar bevochten werd in het land, staat op een keerpunt sinds de Colombiaanse president het besluit heeft afgevaardigd om medicinale marihuana te legaliseren. Colombian Sweet van VIP Seeds is de ideale soort om deze redelijke beslissing te vieren en is een goede keuze voor liefhebbers van sterke, sativa-dominante wiet.

Genetica 60% Sativa / 40% Indica
Ouders Colombian Sativa X North Afghan
Bloeitijd 60-65 days
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor 450 g/m2
Opbrengst Outdoor 400-600 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Colombian Sweet (VIP Seeds) feminized
Colombian Sweet (VIP Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.