Currant Kush (VIP Seeds) feminized

(1)

Currant Kush is een gebalanceerde hybride met 50% Indica genen dankzij Afghan Kush, gecombineerd met 50% Sativa. Deze variant heeft een opmerkelijk smaakprofiel, waarin fruitige en ietwat zure tonen van grapefruit worden gecombineerd met mandarijn, mint en bloemrijke lavendel. Verwarring is logisch als je Currant Kush voor het eerst rookt. De bloeiperiode is slechts 60-65 dagen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - Currant Kush: Verbazingwekkende aroma's en verleidelijke geuren

Currant Kush is een van VIP Seeds' handelsmerken als het gaat om smaak. Ze is ontstaan uit een kruising van Afghan Kush met een niet openbaar gemaakte Sativa van Mexicaanse en Colombiaanse afkomst. Afghan Kush is een zeer stabiele variant, afkomstig uit de Hindu Kush regio en een goede bron voor kleverige hars, voor diegenen die uitmuntende hasj willen produceren. De Mexican en Colombian Sativa genen dragen bij met opwekkende effecten en unieke aroma's.

Currant Kush is niet direct de beste keuze voor een beginnende kweker. Deze planten hebben vaak iets meer aandacht nodig om hun volledige potentieel te bereiken en zijn daarom meer geschikt voor kwekers met een beetje ervaring. Grote beloningen wachten op je als je wat extra tijd en aandacht investeert. Binnen is een oogst tot 400g/m² haalbaar in een bloeiperiode van 65 dagen. De beloning voor de buitenkweker is nog groter: Enorme oogsten tot wel 450-600g per plant wachten op je aan het einde van september.

Wanneer Currant Kush correct wordt uitgehard en gerookt, worden de zaken pas echt opwindend. De toppen barsten met smaak, waarbij fruitige en ietwat zure tonen van grapefruit en mandarijn worden gemixt met munt en lavendel. Het zien van de verwarde blik van rokers, die deze wiet voor het eerst ervaren, is onbetaalbaar! Deze verwarring zal al snel verschuiven naar een extreme high, die de roker sprakeloos achterlaat. THC-niveaus werden getest op 21-22%!

Currant Kush is voor gourmet kwekers die doelen op unieke smaken, die veel andere soorten niet kunnen leveren. Liefhebbers van hasj en extracten kunnen uitmuntend materiaal oogsten om allerlei delicatessen van te produceren en rokers met een voorkeur voor Colombian en Mexican Sativa soorten zullen absoluut tevreden zijn. Currant Kush is absoluut verbluffend.

Currant Kush (VIP Seeds) feminized Product Informatie
Merk VIP Seeds
Ouders Afghan kush x Mexican x Colombia
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 600g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Currant Kush (VIP Seeds) feminized
Currant Kush (VIP Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.