Auto Torpedo (VIP Seeds) feminized

Auto Torpedo van VIP Seeds is een directe afstammeling van VIP's feminized Torpedo. Auto Torpedo is krachtig genoeg om je nuchterheid te verwoesten, met THC-niveaus van 16-19%. Deze soort smaakt naar zoete kauwgom en heeft een levenscyclus van slechts 55-65 dagen. Binnen is 350g/m² mogelijk en 50% Sativa genen dragen bij aan een super hybride stone. Zoete smaken en diepe ontspanning!

18,00
13,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 13.50
 • Aantal zaden: 3 € 13.50
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds – Auto Torpedo: Bubble Gum gekruist met Ruderalis

VIP Seeds besloot een autoflowering versie te kweken van hun zoet smakende Torpedo. Auto Torpedo is een van de zoetste autoflowering soorten in hun catalogus en is ontstaan door het kruisen van Bubble Gum met Ruderalis. De zoete geur en euforische high maakten van Bubble Gum een winnaar van meerdere Cannabis Cups, halverwege tot eind jaren '90, en ze is sindsdien altijd een extreem populaire keuze gebleven. Bubble Gum werd oorspronkelijk ontwikkeld door kwekers uit Indiana, VS, maar kan nu als een Nederlandse klassieker worden beschouwd.

Auto Torpedo voltooit haar autoflowering levenscyclus in 55-65 dagen vanaf zaad en kan binnen tot 350g/m² produceren. Buiten kan de oogst 65g per plant bedragen. VIP Seeds gebruikte genen van een Russische Ruderalis om de autoflowering eigenschap te verkrijgen, een beslissing die resulteerde in enorme kracht, groeisnelheid en weerstand in koudere klimaten. De genetische opmaak is een mooie balans tussen Sativa en Indica genen, met 50% aan beide kanten.

De smaken van Auto Torpedo zijn voornamelijk zoet en doen denken aan de typische bubblegum smaak van de feminized Torpedo. Deze toppen beloven een ware smaaksensatie voor zowel het verhemelte als de neus en combineren snoepachtige aroma's met een unieke zoetigheid. Een ander handelsmerk, afkomstig van Bubble Gum, is het sterke effect, dat voornamelijk ontspannend is maar ook euforische elementen bevat. Als Auto Torpedo wordt gerookt, benadert ze snel het doel en levert een kalmerende mix van ontspanning en stimulatie. THC-niveaus werden getest op 16-19%.

Auto Torpedo mag dan misschien iets kleiner zijn dan de feminized versie, maar de algemene groeisnelheid is enorm vergroot. Het kweken van een zoet smakende autoflowering soort met Bubble Gum genen is een relatief kort project die ongeveer twee maanden na de ontkieming van de zaden wordt voltooid. Auto Torpedo is een van de snelste, zoetste en meest krachtige Bubble Gum soorten van dit moment.

Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Bubble Gum x Ruderalis
Bloeitijd 55-65 days
THC 16-19%
Opbrengst Indoor 350 g/m2
Opbrengst Outdoor 25-65 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Torpedo (VIP Seeds) feminized
Auto Torpedo (VIP Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.