Auto Love Peace (VIP Seeds) feminized

(1)

Auto Love Peace van VIP Seeds is een kruising van de original Cheese kloon, gecreëerd door de Exodus Collective in Luton, UK, en Love, een Afghan soort. Binnen is 350g/m² haalbaar in een korte levenscyclus van 50-60 dagen. Buitenkwekers profiteren van stevige planten met een grote weerstand tegen ongedierte en ziekte. Prikkelende cheese smaken, gemengd met Afghan kruidigheid!

18,00
13,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 13.50
 • Aantal zaden: 3 € 13.50
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds – Auto Love Peace : Original Exodus Cheese gemengd met Love

Auto Love Peace is een stevige, autoflowering soort die is ontstaan uit een kruising van de original Exodus Cheese kloon met Love, een mannelijke Afghan plant. Deze soort wordt gekenmerkt door authentieke Cheese genen, ontwikkeld door de Exodus Collective uit Luton, Verenigd Koninkrijk en ze bezit die typische, prikkelende Cheese geur. Cheese genen kunnen worden herleid naar de old-school Skunk No.1, toen ze nog steeds extra geurde. Deze eigenschap is in de jaren '90 teruggebracht om het risico op ontdekking te verkleinen.

De autoflowering genen van Auto Love Peace verzekeren binnen een opbrengst tot 350g/m² in 60-70 dagen vanaf zaad. Deze soort kan ook buiten worden gekweekt, vanwege zeer gestabiliseerde genen van beide basisplanten, die haar een hoge weerstand geven. Buiten produceert ze tot 60g per plant. Auto Love Peace is sativa dominant, maar profiteert ook van de Afghan invloeden om grote hoeveelheden hars te produceren die uit de keiharde toppen sijpelen.

Auto Love Peace is zeker een van de meest aromatische autoflowering soorten op de markt. Rokers kunnen het originele smaakprofiel van Exodus Cheese verwachten, ietwat aangepast met pittige elementen uit Love, het Afghan deel van deze kruising. De smaak doet sterk denken aan aromatische cheese, maar er zijn ook hints van old-school Skunk aroma's merkbaar. De high, die van Exodus Cheese een internationaal succes maakte, houdt lang aan en Auto Love Peace volgt dezelfde route en combineert een sterke, volledige, lichamelijke stone met opwekkende effecten. THC: 17-19%.

Deze soort biedt een razendsnelle manier om Exodus Cheese genen te kweken met een Afghan tintje. Kwekers van alle niveaus hebben een goede kans op succes en kunnen dichte toppen oogsten met een prikkelend scherpe geur van rijpe, pittige cheese. Ze is het tegenovergestelde van een geur-arme soort. Dit feit moet wel overwogen worden, mocht je twijfelen aan het gebruik van koolstoffilters en ventilatie.

Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Afghan x Cheese x Ruderalis
Bloeitijd 60-70 days
THC 16-19%
Opbrengst Indoor 350 g/m2
Opbrengst Outdoor 35-60 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Love Peace (VIP Seeds) feminized
Auto Love Peace (VIP Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.