Russian Snow (Vision Seeds) feminized

(6)

Russian Snow van Vision Seeds is een vorstige soort die een heldere en stevige high biedt. Ze is makkelijk te kweken, heeft een hoog THC-gehalte en produceert enorme opbrengsten. Je zult op de markt niets vinden dat hierop lijkt. Ze heeft een sterke en rijke erfenis - de resultaten van het samenkomen van twee beroemde soorten. Russian Snow heeft iets dat iedere soort kweker zal bevallen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds - Russian Snow: Een ontembare ijskoninging

Russian Snow van Vision Seeds is een vorstige soort die een heldere en stevige high biedt. Ze is makkelijk te kweken, heeft een hoog THC-gehalte en produceert enorme opbrengsten. Je zult op de markt niets tegenkomen wat hierop lijkt. Ze heeft een sterke en rijke erfenis - het resultaat van het samenkomen van twee beroemde soorten. Russian Snow zal zeer zeker iedereen tevredenstellen en is geschikt voor iedere kweker - probeer deze ijskoningin maar een keer uit.

Russian Snow van Vision Seeds is het resultaat van enig intensief kweekwerk. Ze is de mix van AK-49 en White Widow, beide zeer sterke en vermaarde soorten. De resulterende Russian Snow is een ontembare ijskoningin met koele, stevige highs en zoete verleidelijke smaken. Ze deelt rake klappen uit en je zult haar niet licht vergeten - laat deze Russische schoonheid je de ware diepten van de winter tonen.

Deze soort heeft een zoete smaak en geur; ze zal je verleiden met haar volle en milde rook. De resulterende high is net zo stevig, helder en langdurend als haar naamgenoot; het is een sterke en krachtige cerebrale high die je aandacht en focus zal verscherpen - best een verrassing als je bedenkt dat ze voor 90% Sativa is. Ze is perfect wanneer je wat extra concentratie nodig hebt en alle kleine en irrelevante afleidingen om je heen wilt elimineren. Ze maakt ook je creativiteit los en de koude winterse high laat je de dingen die je eerst over het hoofd zag vanuit een nieuw perspectief zien. Dit is een langdurende high waar je het best overdag van kunt genieten en die waarschijnlijk niet geschikt voor je is als je probeert te ontspannen en te vergeten en alles los wilt laten. Haar scherpe en vorstige kracht maken haar een geweldige keus voor de behandeling van angst en stress.

Russian Snow ontwikkelt zich tot een plant van gemiddelde hoogte en krijgt een strak en compact frame. Naarmate ze opgroeit, raakt ze bedekt met harsige, plakkerige toppen en vorstige, witte haren - ze is een ware winterse schoonheid en een genot om te aanschouwen. Voor een optimale opbrengst duurt de kweektijd ongeveer 60 dagen. De kracht en de snelle en gulle opbrengst maken haar tot een betrouwbare optie voor bijna iedere kweker.

Russian Snow van Vision Seeds is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Je kunt voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van 400 g/m². Het THC-gehalte bedraagt, afhankelijk van je kweekomstandigheden, ongeveer 18%. Dit is een unieke soort voor een Indica en je mag haar absoluut niet missen - ze wordt je van harte aanbevolen.

Russian Snow (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders AK-49 x White Widow
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 18%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 80cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 350g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 450g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    07/Feb/2024

    Russian snow
    Pas encore d'avis sur le produit mais bien recu, merci.

    S. G.
    24/May/2023

    alles im allem eigentlich echt super
    5 sterne, da diskrete sowie schnelle lieferung und auch keimung. 4 sterne, weil 2 russian snow nicht gekeimt sind trotz konkretem anbauplan und wieder 5 sterne weil ich nach kantaktaufnahme ersatz bekam, die wiederum alle keimten und da stehen wie ne 1.ich bin wirklich sehr zufrieden und werde immer wieder bestellen

    P. S.
    06/Mar/2023

    Alles bestens
    Die Samen keimen und wachsen :-)).

    A. C.
    12/Jan/2022

    Super!
    Sehr schnell Lieferung und professionelle Ihr seit Mega!!!!

    C. G.
    04/Jan/2022

    Einfavh Top
    Sehr gute Ware, sehr schnelle Lieferung, alles 1 A

    T. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Russian Snow (Vision Seeds) feminized
Russian Snow (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.