White Widow Autoflowering (Vision Seeds) feminized

(2)

De feminized White Widow Autoflowering van Vision Seeds is een voornamelijk door Indica gedomineerde variëteit met een hoge resistentie tegen schimmels en minder gunstige weersomstandigheden. Ze produceert dan wel alleen maar - voor een automatisch bloeiende soort - gemiddelde opbrengsten, ze levert wel 30-50 gram hoogkwalitatieve wiet op met een THC-gehalte van ongeveer 18% na slechts 56 dagen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds - White Widow Autoflowering: Een geweldige blow voor serieuze ontspanning

De feminized White Widow Autoflowering van Vision Seeds werd uiteraard afgeleid van de White Widow; Vision Seeds mengde een Lowryder door de mix heen en nu bestaat de genetische achtergrond voornamelijk uit een Indiaanse Indica, gekruid met Braziliaanse Sativa en een vleugje Ruderalis om er een stabiele automatisch bloeiende variëteit van te maken. Dit is tegenwoordig een van de meest krachtige Ruderalishybriden.

White Widow Autoflowering is een extreem snelgroeiende plant; na ontkieming ontwikkelt de jonge plant een paar bladeren en gaat dan automatisch over in de bloeifase. De planten zijn geschikt voor de binnen-, buiten en kaskweek en hydro-opstellingen en blijven redelijk klein, en dit maakt ze tevens uiterst geschikt voor guerillaplantages. Na de korte bloeiperiode van slechts 56 dagen zijn de planten stuk voor stuk beladen met 30-50 gram uiterst krachtige wiet. De planten ontwikkelen een groot centraal bloemscherm dat wat betreft dichtheid en groei gestimuleerd kan worden door de lagere takken weg te knippen. De hoge resistentie tegen schimmels en minder gunstige weersomstandigheden maken deze witte dame de perfecte keus voor beginnende kwekers.

De wiet van White Widow Autoflowering heeft een verbazend fruitige geur en smaak en pronkt met een THC-gehalte van ongeveer 18%. Dat en de sterke Indica-invloed veroorzaken een serieus ontspannend effect dat angst vermindert en helpt bij slaapstoornissen.

White Widow Autoflowering (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Indian Indica x Brazilian Sativa x Lowryder
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Outdoor Tot 50g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    18/May/2020

    Au top
    100% toute germé parfait

    G. F.
    21/Aug/2018

    vrai gout de WW mais + leger et subtil
    8 sur 10seeds germé, bonne weed , fait des jolies petits buissons avec plein de petit bud et résiste bien au mauvais temps et demande peu d'entretien

    T. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow Autoflowering (Vision Seeds) feminized
White Widow Autoflowering (Vision Seeds) feminized
White Widow Autoflowering (Vision Seeds) feminized
White Widow Autoflowering (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.